![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Misafirliğin cümlemize hayırlı olsun ağa, bu haftayı bir müzakere olarak geçirmek dileği ile... 1-"yalnız kuran" diyenlerin çelişkileri çıkmazları çok.sen bunların içindesin ama müzakerelerimizde delil anlamında zorlandığında yan çizmek zorunda kalıyorsun.sence bu gurubun sünneti "şüphe var diye" dışlaması kuranın onlarca "Resule Uy" emri ile çelişir mi? çelişiyorsa neden? çelişmiyorsa yalnız kuran çözüm mü ? 2-geçmişimizdeki kaynaklarda çelişkilerin olması gayet doğal.çünkü hiç kimse vahy değildir hiç bir alim hatasız olamaz.bu bağlamda ya hep ya hiç şeklinde yaklaşıp,alimleri tartışılmaz yapmak yada yerin dibine batırmak ne kadar insani? kuranın "Allahtan en çok alimler korkar" ayetini nereye sığdıracağız.o alimler kim? bir iki örnek verebilirmisin? bu alim gerçekten mürşiddir alimdir hurafesi hezeyanı yoktur eserlerini korkusuzca okuyabilrim dediğin bir alim var mı ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun diyorum.Bu arada benim soracağım soruyu Abdülmelik hoca sormuş, başka soru sorayım bende .La diyebilmekle aynı kişimisiniz? Vakit olursa başka sorularım da var. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Hayırlı olsun Zülküfüm . |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun arkadaşım,Rabbimiz hepimize arşın sağ tarafında da misafir olmayı nasib etsin;benim sorum şimdilik ''sorulan sorulara cevap verebilecek ilmi edindiğiniz eğitim ocakları nereleridir?'' olacak ilmin kaynağından faydalı olan hepimize nasip olsun inşaallah.... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun efendim (: hsgldn iz c*nickinizde kaynaklanıyor bilmiyorum ama cidden benimde en çok merak ettiğim üyelerdensiniz ... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Alıntı:
|
|
evet aynı kişiyim, aslında o isim hanım tarafından açılmıştı,daha sonra ben el koydum doğal olaraktan...abdulmelik abinin sorularını akşam inşaallah cevaplıyacam şimdi işteyimde fırsat bulursam ama cevaplarım.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz [QUOTE=Yitiksevda;216388]Hayırlı olsun Zülküfüm . eyvallah abi, |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun abi :) |
SAAT: 00:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.