![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun inş.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz bitek konuğumuz uğramamış sayfaya :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Alıntı:
bekleyelim belkim gelir...iyiden iyiyede merak ettim kendisini:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin inş seyamu nerdesin gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz haberi var zaten haber vermeden konuk yapmıyoruz..neyse hayrılısı bakalım müsait olmamıştır belki |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Yaşanmamış bir olay değil misafirimizin geç kalması. :) bu gibi durumlarla karşılaşmış olabilir.''trafiğe takılmışdır,hava muhalefetine uğramışdır,elettirikler kesilmişdir,evini su basmışdır, neti kesilmişdir:))))) şaka bir yana eminim arkadaşımızın önemli bir sebebi vardır.son bir şey daha davet edildiğini unutmuşdur :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz hafta bitmeden hatırlar belki :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz kusura bakmayın arkadaşlar hakkınızı helal edin evde değildim hastanede idim oğlum rahatsılandı. birdeben kursa gidiyorum kuran kursuna |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz hepinizden Allah razı olsun. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz ev hanımıyım bir oğlum var 3 yaşında ilahiyat 2. sınıftayım kuran öğreticilğine hazırlanıyorum, kursa gidiyorum. genelde boş zamanlarımda siteyi takip ediyorum . bugün aksilik oldu . |
SAAT: 04:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.