![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlar getirmesi dileği ile |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Kardeşime tek bir sorum olacak: İman ve Küfür aynı zamanda bir kalpte var olurmu ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Alıntı:
Allah-u Teâlâ iman ile küfrün, iman ehli ile küfür ehlinin ayrı olduğunu kesin olarak emir buyurmuştur:"Birbirine hasım iki zümre." (Hacc: 19)Güneşin varlığına delil, yine güneşin kendisidir imanda kalbin tasdiğidir onun içindirki iman ile küfür aynı kalpte olmaz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz kütahyalısınız demek bende çook şaşırdım... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Allah şifalar versin buarada... :) kütahyanın içinden mi desem ayıp mı etmiş olurum acaba... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz hoş geldiniz sayın misafirimiz,geçmiş olsun size karşı azıcık ayıp attim herhalde affolac*c*c*mahcup000mahcup000 sizinle tanıştığımıza memnun olduk efendim... bende kütahyada 5 ay kadar bulundum...,döner gazinomuydu ,yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey vardı... eşim gazinoya gidelim dediğinde dalgamı geçiyo acaba demiştimc* merak edenler için siz bilgi verirseniz sevinirim, |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun ,rabbim şafi ismiyle şifa versin .sanırım bu bölümü en az ziyaret eden biri olarak size sorulan soruların okuyucusuyum. soruldumu bilmiyorum ama siteyi nasıl keşfettiniz ? |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz esT* Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz QUOTE=makbergülü;222050]misafirliğiniz hayırlı olsun ,rabbim şafi ismiyle şifa versin .sanırım bu bölümü en az ziyaret eden biri olarak size sorulan soruların okuyucusuyum. soruldumu bilmiyorum ama siteyi nasıl keşfettiniz ?[/QUOTE] ArO*sağolun. bu siteyi tesatüf gördüm ve çok sevdim. arkadaşlarıma da önerdim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz çok geçmişler olsun RABBİM şifa versin evladınıza..Hoşgeldiniz tekrar :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz evet000 tiryakilik yapan bir duruşu var sitemin (: ArO* |
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz cevaplar için teşekkür ederim..ayrıca bu hafta konuk olmanız ne iyi olmuş birsürü dua aldınız :):) tekrardan acil şifalar inş. |
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz Cevap için teşekkürler küfür ile iman birbirinden ayırd edilmiştir ikisi bir yürekte barınmaz selametle kalın Allah yardımcınız olsun. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz arkadaşlar kusura bakmazsanız sizinle yarın akşam gürüşürmüyüz şimdi acil işim çıktı yarın akşam evde olacam . affınıza sığınıyorum . kandilinizide şimdiden kutlarım . tümislam aleminin kandilini de kutlarım. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz [QUOTE=Yitiksevda;222319]Cevap için teşekkürler küfür ile iman birbirinden ayırd edilmiştir ikisi bir yürekte barınmaz selametle kalın Allah yardımcınız olsun.[/QUamn* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz sizinde... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz hayırlı olsun mısafırlığın bacum :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz tembel reis;hayırlı olsun mısafırlığın bacum :) ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAK ÇOK GÜZEL:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''seyamu'' Kardeşimiz seyamu kardeşimize cevaplarından ve konuk olmayı kabul ettiğinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum :):) katılımda bulunan üyelerimizede teşekkürler :):) sizi ağırlamak güzeldi saolun..fiemanillah |
SAAT: 07:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.