| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 17 Şubat 2013 (15:05), Konuya Son Cevap : 24 Şubat 2013 (17:45). Konuya 70 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 |
misafirliğiniz hayırlı olsun... 2. sınıf ilahiyat paylaşımınız o kadar çok ki... kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. ![]() ![]() |
| | Mesaj No:12 | |
| Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Alıntı:
![]() rabbim hayırlı eyler inşaAllah kardeşim,elimden geldiğince faydalı olmak için çabalıyorum sizler bu notlarımızın faydasını seneye kat kat fazlasıyla alacaksınız inşaAllah ve bizler sizlerin duasını alarak mutlu olacağız
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
| | Mesaj No:13 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | gülüm seni misafir olrak ağırlamaktanda büyük bir keyif alıyoruz.hoşgeldin ![]() ![]() gönül sana çok şeyler ikram etmek isterdi ,lakin beceremiyorum işte ![]() bende eniçten selam ve dualarımı gönderiyorum iyiki bu ailedesin ve iyiki seni tanıdık..beraberliğimiz uzun soluklu olur inşallah... bende sana smile göndereyim bol bol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | Mesaj No:14 | |
03 Mart 2012 | Alıntı:
![]() ![]() ![]() skr hoşbuldum gülüm bende aranızda olmaktan çok mutluyum bacım geçmiş seneyi sizsiz geçirmenin üzüntüsünü inan içimde hissediyorum.ama nasip bu sene imiş uzunnn seneler burdayız inşaALLAH DAHA BUNUN DGS.Sİ VAR OLMADI YETERLİLİĞİ VAR misafir olmakta pek keyifli aranızdayken ![]() ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
| | Mesaj No:15 |
| Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
06 Eylül 2012 | ablacım hayırlı olsun misafirligin...
__________________ |
| | Mesaj No:16 |
03 Mart 2012 | ![]() ![]() sağolasın gülüm senin koltuğu bu hafta bana devrettiler
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
| | Mesaj No:17 |
06 Eylül 2012 | Çook iii olmuş ablacım yabancıya gitmemiş baya kurulmuştum ben ismimin lila rengi olması güzeldi yerleş sende iiice ablacım...
__________________ |
| | Mesaj No:18 | |
03 Mart 2012 | Alıntı:
düşünceli000 henüz isimde değişim yok ,bi yanlışlık mı var dersin ![]()
| | Mesaj No:19 | |
06 Eylül 2012 | Alıntı:
__________________ | |
| | Mesaj No:20 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | misafirin biri ikisi olmaz..hepiniz başımız gözümüz üstüne ...hepinizi ağırlarız evvelallah |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |