![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz teşekkür ederim cevaplar için:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz hayırlı misafirlikler (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz [QUOTE=makbergülü;249588]hayırlı misafirlikler (:[/QUO ArO* teşekkür ederim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz tebrik ederim :):) Sitede en çok hangi konularda zaman geçiriyorsunuz? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz s.a. Siteyle nasıl tanıştınız ve sonrasında aktif olmanıza sebep olan nedir? ArO* |
Daha çok ilahiyat ve yeterlilik ile alakalı bölümlerde ders çalışarak vakit geçiriyorum. Ana sayfadaki paylaşımlara bakıyorum ilgimi çeken yazıları okuyorum. |
bu kolaydı ısındırmak için daha zor sorular sorayım mı? gülümseyen000 |
Siteyle tanışmam şöyle oldu ders çalışmak için girmiştim sayfaya sonrasında paylaşımlardan faydalanmam için üye olmam gerektiği uyarısı geldi bende üye oldum. İslami site olması paylaşımların gerçekten faydalı olması ve herhangi bir cemaate bağlı bulunmaması buradaki insanların sırf Allah rızasını gözeterek birbirlerine yardımcı olmaları ve üyelerinin birbirlerine karşı saygılı ve seviyeli davranmaları burada aktif olmama sebep oldu. Tabi birde sorduğum sorulara yanlış yönlendirme olmadan başka nereden cevap bulabilirdim bilmiyorum bununda etkisi fazla. |
SAAT: 13:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.