![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun gül |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz Alıntı:
benim de size ikramlarım olacaktı ama resim yükleyemedim malesefmahcup000 |
benim de size ikramlarım olacaktı ama resim yükleyemedim malesefmahcup000 |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buyurmaz mısınızc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz hocam misafirliğiniz hayırlı olsun c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gönlünüzü almaya çalışıyorum bu çiçeklerle (: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz misafiliğin hayırlı olsun hocam |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz ben sorumu sorayım sınıf arkadaşıma:):) bu dönemde en sevdiğin ders hangisi? mezun olunca,bu alanla ilgili hedeflerin neler? |
tefsir(: Kuran kursu öğreticisi olmak,inşallah belki daha sonrada ilitam.. zaman gösterecek |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz buyrun bir bardak su için [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sorular yormuştur :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz hocam sizle pek bi muhabbetimiz yok ama sizi Allah için çok seviyorum :):) bu soru soruldu mu daha önce bilmiyorum ama hem evli ve çoçuk sahibi olup hemde okumak zorluyo mu sizi :) ayrıca ihl mezunumusunuz :)? |
|
tabi ki zorluyor..yerine göre kimi şeylerden fedakarlık gerekiyor sadece...bazen uyku,bazen iş, bazen de kızım.. ama en çok kızıma çok fazla vakit ayıramadığıma üzülüyorum.. aslında ilgileniyorum ama bana mı öyle geliyor artık bilemedim(annelik böyle bişey(:) Önemli olan da bu değil mi....Zoru başarmak düz lise çıkışlıyım canım... soruların için ayrıca teşekkür ederimc* |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz güll kardeşim konukluğu kabıl edip soruları cevapladığınız için teşekkürler..katılımda bulunan arkadaşlar sizlerde saolun :):) |
SAAT: 17:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.