![]() |
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz emekdar ve kaçak editörümüz hoş geldiniz...Misafirliğiniz hayırlı olsun. |
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz İkramlık sorular geliyor )))) Gelsin..çay-kahve000 insanlarla iletişiminiz nasıldır? İyi güzel.. güler yüzlü müsünüz? OLdukça.. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Çok duygusalım ağlarım hemen.:) hiç unutamadığınız en kötü gününüz? _______________ hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? _________________ mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Küçük şeylerden mutlu olurum kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? Güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünen hayatından lezzet alır iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? Aşk ı seçebilirim(: yaptığınız en büyük çılgınlık? Hatırlayamadım şimdi düşünceli000 Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Yol çizerdim Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Evet izledim üzmüyor aksine gülümseyen000 Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Ailem.. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? Sonuna kadar dayanırım. size göre sevgi Allah için sevmek size göre macera size göre hayal size göre kardes Can.. size göre dost Hayattaki en degerli kazanclarım size göre aile Herşeyim size göre eş Hayat arkadaşı, yol arkadaşI.. size göre hayat.. Fanî bir âlemin kısa filmidir "ezanla namaz arası"ndaki kadar kısa andır. size göre insan Esref-i mahlukattir.. size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek Hiç sevmem..uzgn size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? Hiç düşünmedim ..düşünceli000 (-) ler (+) ları hep götürür mü? Hayır götürmez .. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? Hemen pes etmem :) ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim forumda sizi en mutlu eden olay? Çok olmuştur (: forumda sizi en çok üzen olay? OLmadı.. forumda en çok ilginizi çeken konular? Daha çok Vaaz ,Hutbe ,Dua bölümü Kur an ı Kerim .. hayat size ne öğretti? Sabırlı olmayı.. hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin...:):) Teşekkür ederim (: her seferinde tam bitiyordu bağlantı kesildi tekrar tekrar cevapladım çok yoruldum mahcup000 |
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz hayırlı olsun mısafirliğinizc* sevgilerimle(: abdulmelık hocam abdulmelık hocam benım konu kaptılmış azra arkadaşımıza da cvp yazamadım:) |
|
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz Minam cevaplar için teşekkürler :):) |
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz Karşılama çok güzel de birazda soru soralım misafirimize :) |
Misafir ettiğiniz için ben teşekkür ederim.. :) |
|
Cevap: Haftanın Misafiri''Minam'' Kardeşimiz sormamamışlar ben sorayım :) bize kısaca yada uzunca kendinizi tanıtır mısınız :D |
SAAT: 21:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.