![]() |
Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Alıntı:
2.5 yaşında bi kızım var tüm zamanımı alan ilahiyat 2. sınıf öğrencisiyim tamamlayamadığım yüksek öğretimimi daha hayırlı olan ilahiyat ile tamamlıyorum inş:):) aklıma başka gelmedi zaten bu ikinci konukluğum:):) bu sebebten umarım beni ikramlık sorulardan muaf tutarsınızgülümseyen000 |
Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz hoş geldin nisareyyan..hayırlı olsun misafirliğin...sence bu sene Türkçe olimpiyatları yapılırmı..yapılırsa nasıl bir tabloyla karşılaşırız ..yapıolmazsa evine ekmek götüren bu insancıklar nasıl bir tavır takınırlar..çok mrak ediyom afrn* |
ee neler değişmiş bakıcaz artıkınhyyyyy |
Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Hayırlı olsun canım benim ...tebriklerc*c*c* |
Olimpiyatları ben yapıyormuşum gibi bana sormuşsun amagülümseyen000 türkçenin dünya çocuklarına konuşturulması bana çok saçma geliyor ne faydası var o zenci çocuklara veya bunu dinleyipte milliyetçi damarları kabaran vatandaşa.... devlet artık yapacakmış diyorlar açıkcası pek de merak etmiyorum mahcup000 Sen onu boşver de duydun mu can ablam Hocaefendi nin 2. ceketi hiç olmamış bu daha büyük bi ülke sorunu sanırsamdüşünceli000gülümseyen000kimseye-söyleme000 |
ders çalışabiliyomusun |
Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz nisacım ilahiyat okumaya nasıl karar verdin,bu dönem en çok sevdiğin ders? |
ya normalde tefsir hadis tek geçerim hatta diğerlerine zor çalışıorumgülümseyen000 ama daha bu dönemkilerden iki ders e tek baktğmdan diğerleri hakkında pek bi fikrim yok |
Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Misafiriliğinjiz hayırlı uğrlu olsun inş..:) |
|
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.