![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hoşgeldin misafirliğin hayırlı olsun abla ne güzel bir karşılama (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Gecesi gündüzü yazı kışı mevsimi olmayan bir şeydir çay... Üzülünce de içersin sevinince de... Öyle aziz bir dosttur işte''... Hadi arkadaşım yorulmuşsun çay içip dertleşelim :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız mihrinaz abla ben biraz dogu karadenzde kalyorum Bayburtluym aramz bi kac saatck....oo mis gbi çayida cok severm valla.aranzda olmaktan büyvk mutluluk duyarm... |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Mihrinazim ikramlik sorularin da geldiii(: yoksa sen muaf tutulacagini mi sanmistingülümseyen000 insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?* size göre sevgi* size göre macera* size göre hayal* size göre kardes* size göre dost* size göre aile* size göre eş size göre hayat..* size göre insan* size göre özlem* sizegöre hasret* size göre beklemek* size göre gitmek* size göre mutluluk* size göre endişe* size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?* ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin... * |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız tuba editim ..yaa geçen seferki misafirliğimdede aynı ikramlar vardı...olmuyor ama böylegülümseyen000neyse ikram geri çevrilmez cevaplarım inşallah..hyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız ozaman hayrlsi insallah..gnüller bir olsun mesafelern önemi yok..ben kacaym byaa forumu işgal etms durumdaym...herkese iy aksamlar |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız misafirliğiniz hayırlı olsun inşaallah(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hayırlı olsun |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız allahrazı olsun arkadaşım..nasılsın çalışma temponuz ne durumda..c* ben 2-3 günlük tatildeydim lalü aşk ın memleketinde.dolayısıyla uzak kaldım 1 ünite(: 4 ders kaldı.erken başladık bu dönem soru cevaba o yüzden biraz rahatız(: tempo şuan yok denecek kadar az(: |
evimizde 3 Bayburtlu vargülümseyen000 |
lalü aşka da selamlar..çokta tatil havasına girip rehavete kapılma(: Alıntı:
|
2 oğlumda Bayburtlu oluyor o yüzden=))) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hayrlı mısafrlıkler :) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Mehmet akif nerelerdesin arkadaşım çayada gelmedinsfhfgshsfhsgh..neyse daha burdayım ..çok çay kahve içeriz değilmi arkaqdaşım(:...elifcik nasıl...nasılda büyümüştür o şimdi..c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız :) tebessumun en makbuk ıkramndr abla (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız fathaeytal o masallah gelinmzsn yani.forumda memlekettn birilerni gordgüme cok sevndm..artk szde bzdn saylrsnz öyle dglmi?ha bu arada tamda bayburtu havalar sickken yakaladnz yne iysnz :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Tekrardan Hayırlı Olsun. 1: Hacc Müminlere Farz bir İbadet'tir Lakin Günümüzde Suriye, Irak ve benzeri birçok ülkede günde yüzlerce insan katledilmekte sizce Hacc farziyetini ifa etmekmi yada Mazlumların kurtuluşu adına hizmet etmekmi daha önceliklidir? 2: Halk arasında kim açlıktan ölmüş sözü meşhurdur ve halen kullanılmakta Ama hakikatte Açlıktan ölen insanları hemen hemen hergün duymaktayız bizler bu ölenler hususunda ne kadar sorumluyuz? 3:İslam'da Fakirden, yetimden yana tavır almamız emir edilir iken zenginden yana tavır alan bizler acaba İslam'mıyız? 4: Ümeyyeoğulları Süfyan, Hindu, Muaviye Yez it Amr ve benzerleri hususunda tarihi vesikalar zalimliklerini ispatlamış olmasına rağmen halen bu soya Hz denilmesi el üstünde tutulması Ahzab Suresi 57 Hud Suresi 18 Nisa 93 Ayetlere göre Nasıl Bir din anlayışını sunmaktadır? 5: Ülkemizde son dönemlerde ortaya çıkan yolsuzluk görevden almalar kaset ifşaları ve benzeri olaylarda Kendi hırzılıklarını kapatma gayesi ile kendi emirlerinde bulunan insanları karalayanlar ve bu karalamaya maruz kalanların atakları ahlak üzere olduklarını iddia etmeleri ne kadar ahlakidir? Selametle kalın ... |
elif Nur bebek büyüyor bir hafta sonra beş aylık olacak |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız misafirliğiniz size ve medinwebe faydalı olur inşaAllah. soru 1.Kuran ile ne zaman tanıştınız. 2.Sizce bu kadar çok kuranın okuyup okutulup,hıfzedilen şuan içinde bulunduğumuz toplum Kuran ile tanışmış mıdır. 3.Kuran ile tanışmak nedir. 4.Kurani yaşam için sadece namaz kılıp,oruç tutup,hac edip,sadaka vermek yeterli midir.Yoksa bu türden yaklaşımlar Kolayına geleni yapıp kuranın bi kısmına inanıp bi kısmına inanmamak olmaz mı 5.Kurani yaşam için ilk başta yapılması gerekenler nelerdir kısaca bizlere nasıl izahlar yapar mısınız. 6.Sosyal hayatta hükümleri kale alınmayan ve yasaklanılan islam dini sizce,böyle toplumların kabul ettiği bi din olabilir mi.. 7.Türkiye toplumu islamı anlamış mıdır. 8.Anlaşılmayan bi din,nasıl pratize edilir.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız mihrinaz abla dün iyi oturdun bugün artık oturmak yok,maşallah bir sürü soru seni bekliyo(:bende sana basit sorular sorayım bari(: kuran kursu hocalığı yapmayı düşünüyor musun,onun için mi ilahiyat okudun? ilitam düşünüyormusun,düşünmüyorsan neden? şu anda önlisans mezunusun,tefsir çalıştığını biliyoruz başka bi çalışma yapıyormusun ilmi anlamda gelişmek adına? kitap okumayı sever misin ,en son hangi kitabı okudun? bugün çok yorulcan çook(:şimdiden Allah razı olsun cevapların için.selametle:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız allah razı olsun soru soran hocalarımdan çok güzel sorular.c*.sorularım birikti iyice zaten:)..en kısa sürede cevaplıcam inşallah(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız sorularım çok birikti önce ikramlıklarımı alarak başlayayım izninizle...:) |
beni de unutma yoklamanda inş can ablam (: hsgldn sonunda gelebildim aileme gülümseyen000 |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Mihrinazim ikramlik sorularin da geldiii(: yoksa sen muaf tutulacagini mi sanmistingülümseyen000 aynende öyle sanmıştımgülümseyen000 insanlarla iletişiminiz nasıldır? iyi denecek seviyededir güler yüzlü müsünüz? (:sizce ağlar mısınız? ağlarsanız neden? bir okadarda ağlayan biriyimdir hiç unutamadığınız en kötü gününüz? suriyede şehid edilenlerin işkence edilenlerin fotolarını paylaştıklarında hala kendimi kötü hissederim utanırım hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? elhamdülillh çok şey var(: mutluluk sizin için ne ifade ediyor? fizilalil kuran okumayı(:daha öncesinde farklı cevap verebilirdimö ama şimdi böyle.. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? rabbim imtihana tabi tutmasın ama ailesi için insanın yapmayacağı yok herhalde..kuralcıyımdırda hayat felsefeniz nedir? gülümsemek her kilitli kapının her gönlün her kör inadın anahtarıdır..gülümsemekten korkmayın:) iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? dosdoğru olan yol olsun yaptığınız en büyük çılgınlık? vardır böylee huylarım..sen dur demek bende pek işe yaramıyor..yangın çıkan ev görsem içine dalarım yani Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? resim yeteneğim yok..rabbim bütün ayrıntıları öyle güzel resmetmişki bana düşen tefekkür... Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? rabbimin yaptığı muhteşem resimlerden bir tanesi...üzer..sabah kızıllığı muhteşem bir duyguyla kaplattırır her yanımı..yani akşam üzülür sabah sevinirim..ne garibiz allahım:) Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? emanetçisi olduğum herkes, ve herşey....kıymetli dostlarım.. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?* ikna edebildiysem,yapabildiysem yapmışımdır,çözüm yolu ararım..ama asla ısrar etmem..kendime zulmetmem..yapamıyorsam yapamamışımdır..bu kadar.. size göre sevgi* herkeste olan,ve herkesede çok yakışan muhteşem bir duygu size göre macera* risk alabilmek size göre hayal* ooo bırakalı çok oldu..gerçekler üzerini örttü.. size göre kardes* ne olduğunu nede öldüğünü istediğinmiş der atalarımız(:can yaa can size göre dost* sıkıldığında sıkıntında yanında olmasada sıkıntını çeken derdini derdi,mutluluğunu kendi mutluluğu bilen açıksözlü davranmayı becerebilen,dualarına katan hayatın kıymetlisi size göre aile* bizi sakaryadan alıp trabzona gitmeye, ailelere yakın olmaya iten sebep size göre eş hakikaten eş olmayı bilen .yaren.. size göre hayat..* dünüm bugünüm yarınım size göre insan* kulluğunu bilendir size göre özlem* sizegöre hasret* size göre beklemek* size göre gitmek* size göre mutluluk* size göre endişe* size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? :) (-) ler (+) ları hep götürür mü? :) sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?* çok ısrarcı olmadığıma göre gücümün sınırını yoklarım ama fazlasına gelemem ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? fizilalil kuranı okumalı hayatıma yansıtabilmeli,sonra Arapçasıyla birlikte tekrar tefsir okumalı..kuranı anlamlıyım ...tek derdim bu..geriye hiç bakmıyorum yaş olarak yolun yarısında yakaladığım bu fırsatı kesinlikle gözardı etmemeliyim... ne tarz müzikler dinlersiniz? türk sanat musikisi,türkü,fon müzik..enstrüman sesleri,ezgi ilahiler..tasavvuf musikisinide pek bir dinlerim.. forumda sizi en mutlu eden olay? burda kurduğum gönül bağının bizi birbirimizi tanımaya kadar götürmesi,makbergülüyle buluşmam..neslinurumla su damlacığının sesini duymuş olmamm..fatmaeytal la komşu olacak olma ihtimalim...bu arada kendisi sağolsun emlakçım oldu desem yeridirhyyyyy..tarabzonun neresi iyidir..kiralar nedir..nerden araştıralım tam bir rehberevet000..ne diyeyim allah herkese nasipetsin böylesi dostları dostlukları forumda sizi en çok üzen olay? esmanurun artık aktif olmaması hala burnumu sızlatıyor..hele gidişi en çok üzendir..medinewebede çok üzülmüştüm..dua dilencisi.. forumda en çok ilginizi çeken konular? bu aralar tefsir konuları desem..ilgi alanıma göre değişiyor...dualar bölümünden vazgeçemiyorum..birde yazarlarımızın yazılarını severek okurum.. hayat size ne öğretti? tecrübelerden ibaret olduğunu,başına gelen herşeyden mutlaka ders çıkarıp,unutmam gerktiğini,..sorunları büyütüp içinden çıkılmaz hale getirmek yerine çözüm üretmeyi,öğretti.. hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? mutlaka bir tefsir okuyun..hele fizilalil kuranı mutlaka okuyun..gerçi siz okumuşsunuzdurda benimki geç tecrübe edilmiş bir tavsiye...bunları okudukça hayatımızın,yaşantımızın kuran olacağını düşünüyorum..haa birde sadece okumayın not çıkarın..her ayeti:):) kolay gelsin... çokta kolay olmadı tuba editim..öööyle kolay gelsin demeyle kolay olunmuyorhyyyyy böyle işte gönlümden geçen cevaplar..bana müsaade yunus suresi tefsir sorularınada bakayım..devam ederim inşallah |
Alıntı:
|
ablam bende bunu düşünerek bişey getirmediydim gülümseyen000 ooh beee siz varya siz hyyyyyhyyyyyc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hyrlara vesile olsun inşALLAH misafirliğin :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Misafirliğiniz hayırlı olsun Mihrinaz abla :) |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız forumda sizi en mutlu eden olay? burda kurduğum gönül bağının bizi birbirimizi tanımaya kadar götürmesi,makbergülüyle buluşmam..neslinurumla su damlacığının sesini duymuş olmamm..fatmaeytal la komşu olacak olma ihtimalim...bu arada kendisi sağolsun emlakçım oldu desem yeridirhyyyyy..tarabzonun neresi iyidir..kiralar nedir..nerden araştıralım tam bir rehberevet000..ne diyeyim allah herkese nasipetsin böylesi dostları dostlukları sOngül ablammla görüşmemi unutmam büyük bir ayıp(::) |
SAAT: 16:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.