![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' hayırlı olsun misafirliğiniz. Pardon sizi çocuk sanmıştım. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Misafirliğiniz hayırlara vesile olsun inşallah :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Netde sizlerde iyi bilirsiniz ki!! İnsanların ne olduğu beli etmiyor acaba kardeşim Erkek ve bayan kardeşlerin dikkat etmesi gereken neler olabilir.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Teşekkür ederim |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' gün ışığı hoşgeldin. Ben de sizi erkek diye düşünmüştüm. Hemcinsim olarak tekrar hoşgeldiniz. Bir sorum olacak. Din öğretmeni olarak şimdi ki nesillere İslamiyeti öğretmek için nasıl bir yol izliyorsunuz? |
Genelde tüm öğretmenler mesleğe idealist başlar, sonraları yavaş yavaş idealistliklerini kaybederler. İnşallah siz idealistliğini kaybetmezsiniz ve bu peygamber mesleğini sonuna kadar şevkle götürürsünüz. Allah yardımcınız olsun ve hiç bir zaman mahzun bırakmasın. Başarılar dilerim öğretmenim. :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Nurşen kardeşim öğrenirken nasıl yol izliyorsunuz demişsin daha çok uygulama yaparak yani çocuk bende görsün ki örnek alsın bu şekilde Fi emanillah |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''gün ışığı'' Ali kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim |
SAAT: 12:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.