![]() |
Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirliğin hayırlı olsun "nihal80" hoşgeldin sefalar getirdin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlar sizler de özele kaçmadan misafirimize soru sorabilirsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz ArO* Hoş buldum Bu ne güzel karsilama böylemsl* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Hoşgeldiniz, hayırlı , neşeli, hoşnut bir hafta olması dileğiyle ....... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Misafirliğin hayırlı olsun arkadaşım :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Ellerimle hazırladığım ikramlar hazır Acikan buyursun (resimleri tekrar eklermisiniz lütfen..Medineweb) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah..selam ve dua ile(: |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun, sizi tanımak güzel olcak inşallah(: |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun hoşgeldiniz:):) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Hoşgeldiniz..misafirliginiz hayırli olsun inşallah.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun...bu arada bende yeniyim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Misafirliginiz hayirlara vesileolsun kandiliniz mübarek olsun inş:):) bu hafta pek foruma giremiyorum mlsf ama eminim dolu dolu gecicektir misafirliginiz:):)c*c* |
|
gelirken getirdiğin ikramlıkların neydic* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz nihal kendini tanıtır mısın |
|
Misafirliğin Darısı başınıza olsun |
Rabbim hayırlısını versin KANDİLİMİZ mübarek kalplerimiz bir olsun inşallah |
Nasıl görünmezuzgn Yeşil Biber, kırmızı biber, patlican ve kabak dolma Yaprak sarma Bir de koftealkış000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun inşallah :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun..hoş sefa geldiniz:):)...bereketli bir hafta oması temennisiyle inşallah... maşallah çok azimli çalışkan bir arkadaşımızsnız..bu azminizle meal- tefsir grubumuzada çok yakışacağınızı düşünüyorumc*..bekleriz inşallah(:c* |
|
|
Gulnihal ben Osmaniye de yasıyorum plaka 80:) 99 Osmaniye Ihl mezunuyum Evliyim. 3 yaşında tatlı mi tatlı, AZRA GÖKÇEN isminde bir kizim varelhm Çalışan bir annem olmasından kaynaklı Hep bir okuma, çalışma ve uretken olma hissi olustu ben dedüşünceli000 Lise mezuniyetinden sonra kat sayi olayından dolayisopa000 daha iyi yerlerde olabilecekken Bilgisayar PROGRAMCİLİGİni okudum7638jk4 Ve 2002de mezun oldum O gündür bu gündür uğraşıyorumuzgn Şu anda ilahiyat 2.sınıftayim. Hayırlısıyla biter inşallah KISACASI KENDİMÎ BİLDİM BİLELİ ÖĞRENCİYİMuzgnc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz misafirhanemize hoş geldiniz :):) meal grubumuzada hoş gelirsiniz inş. :))) güzel bi hafta geçirmek temennisiyle hayırlı konukluklar |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz hayırlı olsun |
Amin inşallah Allah razı olsun |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Buralarda kimsecikler yokuzgn |
Seni nasıl yalnız bırakırız ki :):) Artık meal grubu üyesi oldun alkış000 Hayırlı ve uğurlu olsun c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun .. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Ellerimle hazırladığım ikramlar Acikan buyursun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "nihal80 " kardeşimiz Misafirliğin hayırlı olsun..Hoşgeldiniz Tekrar.. ziyefet güzel ellerinize sağlık..Tersi oldu desenize biz ikramlıkları sunarken sizden ikramlık almakda hoşmuş :) Teşekkürler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Evet biraz farklılık olsun ıstedimgülümseyen000 Çiçekler için teşekkürler |
SAAT: 22:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.