![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ece seymen " kardeşimiz Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ece seymen " kardeşimiz çok sevinirim :) ben hep merak etmişimdir sorgulamışımdır. Çünkü inanıyorum ama bilmek de istiyorum tabi bilemeyeceğimiz şeyler var ve bunun için o güzel kavuşmayı bekliyorum. tabi sorularım bazen tepki alıyor fakat çocukluğumdaki Kur'an hocam Allah razı olsun ondan o hep heveslendirirdi beni bil derdi inan derdi neye inandığını araştır emin ol tüm muhteşemliğin asıl o zaman farkında olursun derdi. FElsefe okumam da daha da geliştirmemi sağladı en azından doğru soruları bulmamda. Allahın izniyle ilahiyatta da yüksek lisans yapmayı düşünüyorum yönlendireceğin arkadaşlar için şimdiden teşekkür ediyorum.. |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan genele yönelik sorularınızı sorabilirsiniz..ilk yorumlarınızda bilerek bekledim konuğa yönelik sorup sormadığınızı anlamak için..bu konu misafir ettiğimiz üyemize soru sorma bölümü..genel olarak bilgi amaçlı soracaksanız verdiğim linkten sorabilirsiniz..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..fiemanillah |
|
|
evli olsan bir de çocuklu üstelik yaş 30 u geçmiş olsadüşünceli000düşünceli000düşünceli000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "ece seymen " kardeşimiz bir ara reklamlarda; "çooookkkk çalışmam gerek anne çokkk" diyen bir çocuk vardı gülümseyen000 bizimkisi o misalllllçay-kahve000ağlayan000alkış000 |
|
SAAT: 04:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.