![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Allah razı olsun insanları çözebiliyorsunuz qibi qeldi bana alkış000 ben küçükken en sevdiqim ders türkçeydi hep şiir okuturlardı kompozisyonum orta okulda yarışmada birinci qelmisti yemin ederim ki bir ara yazarlık bölümünü arastırıyordum birden böyle anlamanız da dikkatimi cekti doqrusu ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... tabi simdi öyle yazdıqım biseyler yok ama merak ve istek hep var :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... paylaşmak istediğiniz yazılarınızı zevkle okuyacak çoook gönül dostu var bu forumda...bekleriz içten yazılarınızıda...içine dönük insanlar,özel insanlardır bence...anlatmak için dost arkadaş değilde kağıt kalem ararlar...diye düşünürümsfhfgshsfhsgh |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... evet bazı şeyleri içinde yaşamak daha iyi yani anlatsam da neler hissettiğimi asla anlamayacaklar kendimle konusmak, bunu kaqıda dökmek en önemlisi Rabbime iletmek dua etmek O'na rabbimize sıqınmak tüm teslimiyetimizle cok cok daha rahatlatıyor. kulu en iyi yaratanı bilir değil mi Rabbimiz hep yardımcımız olsun inşAllah. Allah'tan baska hiç kimsemiz yok bunu zor zamanlarımızda daha iyi anlıyoruz evet000 Rabbim kaldıramayacaqımız dert vermesin hepimize amin |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şöyle bir soluklnıp,çayımızı için...arkasından ikramlık sorularla terleticez biraz sizisfhfgshsfhsgh |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... elinize sağlık :) tesekkür ederim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... insanlara en çok neye dikkat etmesi gerekiyor ve en çok neyi tavsiye edersin,,,, : ) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Rabbimize dua etmeyi, Rabbimize sıqınmayı tabi haddim değil benden daha iyi bilirler Allah razı olsun bu sitede qönlü qüzel hocalarımız var.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Rabbim sayılarını artırsın inşallah güzel insanların,,,, : ) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... hayırlı olsun misafirliğiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 00:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.