![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... ksr bkma kardesim bu sorulara cevap veremeyeceğim uzgn üyelerin hepsi birbirinden iyi diyebilirim sadece :):) evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Muminler birbirini sevmede korumada bir vucuda benzer bir aza hasta olursa diger azalarda hasta olurmus Hadisi serif aklima geldi yazayim dedim Selamun aleykum Hayirli gunler |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... a.s sizede hayırlı qünler Allah razı olsun paylaştıqın icin evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... arkadaşlar bana da arkadasım tavsiye etti bir web adresi paylaşmak istedim muhammed bozdağ '' yetenek.com'' radyo konusmaları , yazılar etkileyici ve cok qüzel bakmak isterseniz mahcup000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... arkadaşlar muhammed bozdağ'ın kitabı da var almak isterseniz :) evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... özlemciğim -nam-ı diğer fedra- misafirliğin hayırlı olsun arkadaşımc*c* , biraz geç oldu kusura bakma..mahcup000 seni tanımak güzel oldu, ismini merak ediyordum doğrusu (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Allah razı olsun zeynepnm ben de seni istişarede qöremiyordum merak ediyordum valla seninle konusmak da cok qüzel arkadasım Allah razı olsun c* c* c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... [B]size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? bu sorularıda boynu bükük bırakmayalım... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Allahın kulu , mihrinaz kardeslerim Allah sizden razı olsun sizinle de sohbet etmek cok qüzeldi ... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... bu sorulara yarın cevap vereceqim inşAllah kardesim simdi qözlerim aqrıyor mahcup000 ksr bkma nete ya da kitaba cok bakınca oluyor böyle başladı yine uzgn biraz qecsin cevaplayacaqım inşaAllah evet000 |
SAAT: 07:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.