![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... Tabi haklisiniz sayin editim cayi siz yaptiniz ya bir kat daha degerli olmali....biz gariban uyeler kurabiye ve pasta yapabildik anca gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... zeynepnm daha gelmezsen ikramlarından bizim tatmamız makul görünüyor gülümseyen000 c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... aöf 2.sınıf istişaredeyim zannettim bi an.(: Rabb im arkadaşlıklarınızı daim etsin inşaallah.sizler bizim geçen seneki grubumuz gibi dağılmayın sakınn.. ben çok özledim grubumuzu ..mahcup000 sizlerin arada yazışmalarınıza şahit olunca hepinizi geçen seneki arkadaşlarımla benzeştiriyorum...c* bende sorumu sorayım gelmişken:):) medinewebte en iyi arkadaşlarınız kimler? yani sıklıkla sitede yazıştığınız...o arkadaşlarınızı sizden bir kelimeyle dinlesek fena olmaz(: böylelikle biz de tanımış oluruz sizin vesilenizle... selametle... selam ve dua ile... |
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... Allah'ım ben neler kaçırmışım böyle ... güzel havanın ve güneşin tadını çıkaralım diye oğlumla 3-4 saattir dışarılardayızgülümseyen000 o arada ne güzel sohbetler ,ikramlar,güzel arkdaşlarımla dolmuş burası, hepinize çok teşekkür ederim duygulandırdınız benic*c*c*c*c* sizleri Allah için seviyorummmm(:(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz... :):) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
amin inşallah hocam.. ben ilahiyata başladığımda zorlanmıştım (özellikle Arapçadamahcup000 ) çevremde de hiç böyle biri yoktu Allah'ım keşke birileri olsaydı diyordum..sonra medinewebi çıkardı karşıma hem sınıf arkadaşlarım hem de sizler gibi değerli abla ve abilerm oldu :):) soruya gelince ;forumda görüştüğüm arkadaşlarım canım sınıf arkadaşlarım sevda,nurşen abla, fedra ,esra zaten sizlerde iyi tanıyorsunuz(:(: hepsi candan ,Allah rızasını gözeten ,calışkan insanlar, Rabbim iyiki karşılaştırmış bizleri..alkış000alkış000alkış000 |
|
|
SAAT: 08:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.