![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Alıntı:
Hemen başlıyorum:) merak ediyorum zaten herkes çok beğenerek okumuş kitabı |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... bravo esracığım alkış000 manevi hava dolu bir kitap işinin ehli bir yazar manevi gücü yüksek kitapları var Allah razı olsun yazarından ben soruları hazırlayayım malum sınav var ara sınavdan sonra seni test edeyim inşaAllah :) c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Hayirli olsun aramiza katildiginiz icin sonsuz tesekurlerimizi sunariz hadi kardesim ilim meyvesini gormek istiyruz |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... hayırlı olsun esra inşallah misafirliğin hayırlı olsun:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Teşekkür ederim Sevda abla:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Misafirliğiniz hayirli olsun.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Benim sorum şu kardeşim; Bir ateistle karsilastin ona islami, Muslumanligi nasil anlatırdin? |
Alıntı:
Öncelikle karşımdakine onun inandığı şekilde bana kainatın varlığını ispatlamasını isterdim Allah'a neden inanmadığını sorardım (aslında bana soru sormasına pek fırsat vermezdim galiba) cevap verir mi vermez mi bilmiyorum ama daha sonra ben de Allah'ın varlığının delillerini ve islamın maksatlarını anlatırdım anlatabildiğim kadarıyla ama tabi iyi anlatmak lazım. Böyle bir insana islamı, müslümanlığı anlatsam ve inandırsam çok mutlu olurdum herhalde.. Burada soruları siz soruyorsunuz ama sizler nasıl anlatırdınız merak ettim cevap vermek zorunda değilsiniz benimki sadece bir merak :):) |
SAAT: 02:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.