![]() |
Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... s.a değerli forum dostları..bu hafta misafirimiz..önlisans ilahiyattan ''HİRA''..c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoş sefa geldiniz aramıza.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000al kış000alkış000alkış000alkış000alkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlarda bahçeden:):).. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgili forum dostları,misafirimize özele kaçmadan,ve bunaltmadan sorularınızı yöneltebilir,layıkıyla ağırlayabilirsiniz..güzel,muhabbetli,bol sohbetli,bahar tazeliğinde ve canlılığında bir hafta olması temennisiyle...tekrar hoşgeldiniz hira..tebrikler... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Misafirliginiz hayirli olsun :) c* c* |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... sizi biraz tanıyabilirmiyiz... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Misafirliğiniz hayırlı olsun kolay gelsin:):) |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Misafirligin Hayırlı olsun HIRA [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji261] |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Öncelikle hepinize ayrı ayrı TEŞEKKUR ediyorum.MEDİNEWEPle tanişmak benim için büyük bir kazanç.Aöf ilahiyat konularını ararken karşıma medinewep çıktı.Ama zamanla dersler için yardımcı öğe olmaktan çıktı, bilginin baylaşıldığı bir tur islami kardeşlik ve dayanışma yeri oldugunu gördüm Ben üç cocuk annesiyim en küçük iki yaşında ve çok zor ders çalışıyorum liseyi bitireli yaklaşık 17 seneoldu artı yarım kalmış bir üniversite ve şimdide aöf. Medinewepe emeği gecen herkesten ArO* |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... hayırlı misafirlikler kolaylıklar diliyorum c* |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Nickiniz HIRA olunca ben de sizi küçük sanmıştım abla..ben bi çocukla zorlandigimi söylüyorum üç çocuk daha da zordur eminim Rabbim güç kuvvet zihin açıklığı versin... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... konukhanemize hoş geldiniz hira abla :):) güzel bir hafta geçirmek temennisiyle inş. |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Alıntı:
|
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HİRA misafirliğin hayırlı olsun. Bu sayfada seni görmek beni mutlu etti... Hayatındaki başarıların sürekli olsun..c* |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğiniz hayırlı olsun Hemşerim :) Bir hemşerime burda görmek mutlu etti.. sürekli birlikteliğimiz dileği ile inşaALLAH.. Hoşgeldiniz evimize ...c* |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [QUOTE=mihrinaz;379000]sizde bizdensiniz demekki(: bende sizi küçük sanmıştım..yani yanlış anlaşılmasın..hani 3 çocuk anlamaında..bende ilahiyata başlarken küçüğüm 2 yaşındaydı..şimdi o beş yaşında ben ilitamda..korkmayın herşey olacağına varıyor allahın izniyle..bizler burdayız...birbirimize destek ve duacıyız ArO* bazen ders çalışmakta zorlandıgım an sizlerdeki enerji ve istek beni heycanlandırıyor.tekrar istekle ders çalışmaya başlıyorum .inş darısı ilitama.... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Anlaşılan SİVASLI arkadaşlar cokc*c*c* |
|
|
evli, okullu, çocuklualkış000 rabbim azmimizi artırsın inşallah |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoşgeldiniz misafirliğiniz hayırlı, haftanız bereketli, ilahiyat serüveniniz kolay olsun inşallah... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... hira kardeşimizede ikramlıklar gelsin :) size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? |
|
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ] |
|
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir sıcak söz, Bir tutam sevgi, Bir demlik çay, işte sevmek bu kadar kolay... arkanıza yaslanın şöyle bir fincan çayınızıda alın svgili misafirimiz...bir yudum içtikten sonra, sorularımıza cevap gelecektir diye umuyorumsfhfgshsfhsgh minik köstebekçikleride getirdim..ağzınız tatlansın..güne gülümseyerek başlayın diyesfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim.hayırlara vesile olsun inşaallah(: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... teşekkür ederim cevaplar için abla :):) |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... size göre endişe Endişe-AÖF arapça derslerini verememek amaaann tek derdiniz endişeniz bu olsun yeterkigülümseyen000(: |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende kahve ikram ediyim...(: |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] KAHVE İÇİN TEŞŞEKKÜRLER. BOYLE RESİMLERDEN SONRA DAYANAMADIM KENDİME KAHVE YAPMAYA GİDİYORUM.:) :) :) |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... bende bendeçay-kahve000 hemen gidiyorum hemidem.. |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... Kahveler 3 olacak desenize gülümseyen000 |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... KAHVE İÇİN TEŞŞEKKÜRLER. BOYLE RESİMLERDEN SONRA DAYANAMADIM KENDİME KAHVE YAPMAYA GİDİYORUM.:) :) :)[/QUOTE] ahlak felsefesi dersinin üzerine birde kahveyi görünce hkkaten burnuma geldi kokusu..karşılıklı içelim kahvelerimizi dostlarım.. |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] + bir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: afiyet olsun...hayırlı cumalar ... |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... misafirimiz olduğunuz için sonsuz teşekkürler..sınavlarınız güzel geçmiştir inşallah..rabbim muvaffak eylesin...Allaha emanet olun..fi emanillah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu haftanın Misafiri ''HİRA'' Kardeşimiz... [QUOTE=mihrinaz;379661]misafirimiz olduğunuz için sonsuz teşekkürler..sınavlarınız güzel geçmiştir inşallah..rabbim muvaffak eylesin...Allaha emanet olun..fi emanillah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]A Asıl ben teşşekkür ederim .beni konuk ettiğiniz için.Sınavlar ım Arapça dışında iyidi. inş herkes muaffak olur.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..... |
SAAT: 06:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.