![]() |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL Sorularınız biraz da benim aynam oldu...Size cevab verdikçe kendime biraz daha bakabildim sayenizde... Çok teşekkür ederim...esselamualeykm aleyküm selam biz teşekkür ederiz samimi cevaplarınız için zevkle okuduk......... |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL ibn teymiyenin mücadelesine nasıl bakıyorsunuz? ibn teymiye kutup&elbenna dan neden bakış açısı farklı....? ibn teymiye hayatınızın neresinde ? |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL Selamün Aleyküm öncelikle sorular ve verilen cevaplar için Allah razı olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]İbadetlerimdeki noksanlığı gidermek Dini bilgimi artırmak İslami bir çevre bir Mürşid-i Kamil bulmak |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL Biçare kardeşime cevap veriyorum: e) Hiçbiri!!! |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL çok aydınlandım kadir bey teşekkür ederim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL Bu sıra bana gelmez inşallah kadir hocam son soruya kendiniz bir şık koyup da cevap verseniz |
Cvp: Haftanın Konuğu KADİR BAL Süre dolduğu için Konu kilitlenmiştir... |
SAAT: 06:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.