|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 16 Kasım 2008 (21:35), Konuya Son Cevap : 03 Aralık 2008 (10:20). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Kasım 2008, 22:34 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
Hayırlı olsun öncelikle muhtara atılan lafı görmezlikten geliyorum [HR] Sorulara geçeyim 1-Hayatında en son ne zaman keşke demiştin 2-Türban sorunu sence çözülür mü yada çözülmesi için neler yapılması gerekir? 3-Medinewebi kaç kişiye önerdin? 4-En sevdiğin şair? 5-Ramazanda orucunu ne ile açarsın? |
18 Kasım 2008, 23:09 | Mesaj No:22 | |||
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Alıntı:
sorma bu hafta aniden yaptılar.. sağolasın Alıntı:
kendini benzetmek istersen hangi osmanlı padişahına benzetirsin? Murad Hüdavendigar (Murad 1 ) ***** en sevdiğin hadis i şerif ?? Müminlerin iman bakımından en olgunu,ahlâkça en güzel olanıdır..(İbn-i Mâce,Nikah 50) ençok hangi ezgi- ilahi sanatçısını dinersin? ***** Abdurrahman önül-Eşref Ziya ***** hayatta keşke dediğin oldumu? Evet oldu... huzurislam kardeşim hayırlı olsun.. bir kaç soru da benden.. 1- geleceğe yönelik ister fikir bazında , ister hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefler nelerdir? 2-ölüm size göre nedir? 3-a)forumun en beğendiğiniz yönü? b)forumun en beğenmediğiniz, hoşa gitmeyen yönü? 4-hayatta keşke dediğiniz bir şey var mı, veya mutlaka şunu yapmalısınız diyeceğiniz bir şey?.. şimdiden teşekkürler. [/QUOTE] ***** sağol Nur kardeşim 1-Birincisi evlenip mutlu bir yuva kurmak...Yaşadığım şehirden başka bir şehire yerleşmek gibi .. 2-Ölümü yalan dünyanın sonu,gerçeğin başlangıcı olarak görüyorum ve insanoğluna en etkili nasihat.. 3-a)Forumda en çok buradaki üyelerimizin sıcaklığını seviyorum... b)Forumun beğenmediğim yönü bazı üyelerin konuya değilde kişiliklere saldırması.uygunsuz mesaj yazması. 4-Evet var keşke okusaydım dediğim olmuştur... Alıntı:
***** Hepsini okuyordum önceden son zamanlarda okuyamıyorum malum haftanın konuğu yoruyo beni ama mutlaka takip ediyorum.Daha önce yazıldığını hemen anlıyorum... | |||
18 Kasım 2008, 23:25 | Mesaj No:23 | |
Admin olsaydım dedim .....admin değilim rahat ol muhtar ***** 1-Buraya cevap yazarken keşke dedim en son... 2-Türban sorunu çözülemez.Çözülmesi için yakın tarihi değiştirmemiz gerekkir ki buda imkansız.. 3-Medineweb'i net ortamında çok kişiye önerdim..Birebir olarak iki kişiye.. 4-Ahmet Arif.Atilla İlhan ve Necip Fazıl Kısakürek 5-Orucu sadece Hurma ile **** eyvAllah Muhtar | |
18 Kasım 2008, 23:27 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
adem abi hayırlı olsun der ellerinden sıkarım sorular 1=msn neden kapalı soru 2= msnp roğramını yi pc den sildinmi soru 3 =beni engelledinmi soru 4= yoksa sildinmi not : bana özele kaçmadan cevap yaz
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
18 Kasım 2008, 23:39 | Mesaj No:25 | |
soğalasın kardeşim ***** 1-msn yi değiştirdim 2-msn programını silmedim 3-seni engellemedim 4-yok yok silmedim.. eyvAllah kardeşim | |
19 Kasım 2008, 10:45 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. huzurislam kardeşim kolları sıvamışın.. biran dedimki hiç gelmeyecek.. yılın konuğu olacak bende sorumu sorayım.. 1- Çok kızdığında ne yaparsın? 2- Hayatında en çok neye dikkat edersin? 3- Olmazsa olmazların nelerdir? 4- En güzel hangi yemeği yaparsın? 5- Şiir yazmaya nezaman başladın? 6- Aşağıdaki kelimeler senin için ne ifade ediyor? Aile: Dostluk: Sevgi: Aşk: Huzur: Zaman: Dünya: Gelecek: Para: Bilgisayar: Medineweb: Haftanın konuğu:
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
19 Kasım 2008, 14:09 | Mesaj No:27 | |
Kolları sıvadık anca yetiştiriyorum.yılın konuğumu Allah korusun sende fırsattan istifade soruları doldurmuşsun be kardeşim sağolasın..: ))) geçelim cvplara ***** 1-Kızdığımda sadece sitem ederim kızdığım eğer kişiyse.Ya da hemen ordan uzaklaşırım... 2-Birini kırmamaya ve konuşmama 3-Ailem 4-En güzel kuru fasulye ve musakka 5-Şiir yazmaya 15 yıl önce başladım. 6- Aile: Cennet yolculuğuna hazırlayan vazgeçilmezim.. ***** Dostluk:En zor anımda değil herzaman yanımda olan..doğruları gösteren aynam.. ***** Sevgi:Cennet anahtarı.İnsan olmanın tek gereği.Hiç bitmeyen sermayemiz kullan kullan bitmez : )) ***** Aşk:Yanmaktır iliklerine kadar.Makamı en yüksek sevgi mertebesi. ***** Huzur: İslam,huzur dua,huzur sevme,huzur sevilme,huzur ben : )) ***** Zaman: Çabuk işleyen ve her dilimi önemli olan makina. ***** Dünya: Yalanın en gerçek hali. ***** Gelecek: Umut ***** Para: Kağıt parçası ..Bende olmayan : ))) ***** Bilgisayar: Bilgilerin toplandığı saray...başından kalkmadığım kutucuk .. ***** Medineweb: Sevgiyi,kardeşliği paylaştığım bana çok şey öğreten bir parçam.pc den bana huzuru salgılayan tek yer. medineweb benim herşeyim... ***** Haftanın Konuğu : Yönetimin bana oyunu,süprizi,heyecan verici,kendini reklamlardaymışsın gibi hissetmek ) | |
03 Aralık 2008, 10:20 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
Geç kaldın sırdaş Huzurislamın konuk olma süresi bitti. Not: Konu kilitlenmiştir... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |