![]() |
3.Haftanın Konuğu Huzurislam.. Haftanın konuğu editörümüz Huzurislam seçilmiştir.. özele girmeden soruları sorabilirsiniz. editörüm size döndü :) kendinizi tanıtırmısınız? Kendisine hayırlı olsun kolay gelsin diyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Öncelikle haftanın konuğu seçtileri için Medineweb yönetimine teşekkür ediyorum... ***** İsmim Adem 1978 Darende/Malatya doğumluyum. şuan Zonguldak/Ereğli'de ikamet etmekteyim.. Sekiz kardeşin beşincisiyim.Babam yaklaşık 12 yıl önce vafat etti..Annem yaşıyor.. ilk ve ortayı ereğlide okudum liseyi ikinci sınıftan bırakmak zorunda kaldım Mesleğim kaynakçı...kitap okumayı severim genelde edebiyat ve tasavvuf kitapları okurum ama şu sıralar medineweb'ten fırsat bulamıyorum[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarihi mekanları gezmeyi severim...kısaca böyle. |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. kolay gelsin Adem :) 1-medinewebi nerden buldunuz...? medineweb sizi tatmin ediyormu...? bu olsun yada bu olmasın diyeceğiniz bir tavsiye var mı...? 2-asla vazgeçmem dediğiniz bir tutkunuz var mı..? 3-admin olsaydınız ne yapardınız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Hocam okuduğunuz kitaplardan bize de örnekler verir misiniz? tasavuf yolunda hangi gruba müntesibsiniz? çok dibe inmenize gerek yok nakşi .... kadiri... vesair |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. adem abiiiii...nerelerdesin???????????????????????????? ? okuduğun kitaplardan örnekler vermen benim için de iyi olur... yaw ben hiç soracak soru bulamıyorum....[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. selamun aleyküm; hayırlı olsun abi:):) öncelikle Allah'tan babana rahmet size sabır diliyorum... 1-)haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?:):) 2-)evli misin bekar mısın? 3-)en sevdiğin kız ve erkek isimleri nelerdir? 4-)hayatını kendine örnek aldığın bir sahabi var mı? varsa hangi sahabi? 5-)forumda dik duruşlu ağır bir kişilk olarak bana ne gibi önerilerin var? 6-)minik kuş (yani ben) hakkındaki görüşlerin nelerdir? şimdilik bu kadar......:):) |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Alıntı:
Selamün Aleyküm Adem abi sizi yakınen tanımak çok güzel...lakin biçarenin sorusu yok Allah razı olsınn sorandan da cevaplayandanda |
selamun aleyküm sağolun hocam[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1-Medinewebi tevafuk sonucu bulduk.Girdik ve hemen üye olduk...Not:kayıt olduğum ilk ve son forum sitesi ***** Medineweb beni fazlasıyla tatmin ediyor fazlası var,eksiği yok çok şükür... ***** Bu olsun bu olmasın dediğim forumun kriterleri ile ilgili değil...Sadece benim olmasını istediğim buradaki değeli üyelerden bazı konularda fikir ayrılıklarına düştüklerinde kişilerin şahsiyetlerine laf etmemesi tek olmasını istediğim budur değerli üyelerimizden... ***** 2- Asla vazgeçemediğim tutkum şiir yazmak-yemek yapmak... ***** 3-Admin olsaydım sizi muhtar yapardım..Muhtarı kapı dışarı atardım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tabiki latifeydi. Admin olsaydım forumu tanıtma timi kurardım.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra haftanın belli bir günü toplantı yapardım.. Not:şuanki Adminden ve yönetimden memnunum... diğer cevaplar geliyor.inş |
Tasavvuf konusunda araştırma yapıyorum iki yönlü araştırma... kendi kişisel görüşümü yazmıyacağım özür dileyerek.... Tevhid-i efkâr edemediğimiz bir konuya değinmek istemiyorum... Alıntı:
ben burdayım sen yoksun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] edebiyat kitabından bahsediyorsan sefiller.v.hugo.. Yaşadığımı itiraf ediyorum... paplo neruda |
Aleyküm selam kardeşim..sağolasın..darısı başına inşAllah 1-)Haftanın konuğu olmak heyecan verici güzel bir duygu,hem merak etme sende olacaksın o zaman görüşürüz inşAllah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ***** 2-)Bekarım... bu özel soru sanırım -rep [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ***** 3-)En sevdiğim kız isimleri.: Nur banu,zeynep,elif,ecrin,irem Erkek isimleri: Ömer faruk,burak,yusuf,ali ve ahmet ***** 4-)sahabe olarak örnek aldığım...Ebu Zerr el GİFARİ **** 5-)minik kuşa söyle o forumda en çok sevdiklerimden tamammı kardeşim... Alıntı:
sadece ortadoğuya barış getirirdim...elimde olsaydı |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. "kalp kalbe karşıdır..." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Haftanın Misafiri hayırlı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam benim sorum yok [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] selametle kalın inşAllah... |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Allah razı olsun...selametle[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. soru buldum abi forumda çok sevilmek size ne hissediyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk başda ben tarafımdan |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Esselamu aleyküm ve rahmetullah Sizce bir soruda islam aleminin eksikliklerinini sıraladınız. Sizce şuan yaşayan islam aleminde yaşayan çok önemli alimlerdendiyebileceğimiz kişilerden bir kaç isim sayabilir misimiz? Ve İslamalemine kimi lider olarak seçerdiniz? Sizce İslam dünyası kalkınması için ne tür reformlar yapılması gerek? Yaşınız bizden büyük olduğundan bize ne tür muhim tavsiyelerden bulunabilirsiniz? Rabbim cc razı olsun inşaALLAH. |
Allah razı olsun kardeşim[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ***** Forumda bir kaç kişi tarfından sevildiğimi biliyorum ama genel olarak seviliyormuyum bilmiyorum. **** Beni sevenlerin saf ve karşılık beklemeden sevmeleri kelimelerle anlatılacak bir duygu değil,bir kaç kelimeyle anlatmak gerekirse,ben sevdiğimden hiç şüphe duymam,yüreğimden hiç şüphe duymam buda karşımdakinden bana yansır.sevilmek huzur ve mutluluk verici bir durum.. ***** Alıntı:
Ve aleyküm selam kardeşim Sizce bir soruda islam aleminin eksiklikleri 1-Lider eksikliği...(İslam alemini bir araya toplayabilecek) *** 2-Güçlü bir islam devleti hatta bir kaç tane güçlü bir islam devleti şart...(bunun içinde islam ülkeleri birlike haraket etmeli) *** 3-Müslüman devletleri arasında dayanışma eksikliği vardır ...(bu genişletilebilir.kısaca yazdım dayanışma eksikliği) *** 4-Tüm Müslümanların ortak sorunu olan ortadoğu'daki müslüman kardeşlerimizin haklarını savunabilecek adil çözümler bulabilecek bir kurum eksikliği. *** vs dahada çoğaltabiliriz çünkü çok eksikliklerimiz var bana göre önemli olanları yazdım ***** Sizce şuan yaşayan islam aleminde yaşayan çok önemli alimlerdendiyebileceğimiz kişilerden bir kaç isim sayabilir misimiz? Ve İslamalemine kimi lider olarak seçerdiniz? Ben birkaç tane yerine bir tek cvp vereceğim. Yusuf El Karadavi lider olarakta aynı düşüceye sahibim.... Yusuf El Karadavi ***** Sizce İslam dünyası kalkınması için ne tür reformlar yapılması gerek? Sizce bir soruda islam aleminin eksiklikleri Bu iki soru birbirine bağlantılı.İslam aleminin eksiklikleri giderilirse en büyük reform onlar olur.. Yaşınız bizden büyük olduğundan bize ne tür muhim tavsiyelerden bulunabilirsiniz? Allah'a itaat edenleri sevelim.iyi kimseyi seven biri Allah'ıda sevmiş olur.Adil,sabırlı ve şefkatli olalım.Her işin sonuda bir hayır olduğunu sakın unutmayalım. Emaneti koruyalım,güler yüzü koruyalım onların Allah vergisi olduğunu unutmayalım.Kalp kırmayalım,iyiliği gizli yapalım. 2 şeyi unut 1-yaptığın iyiği 2- sana yapılan kötülüğü 2 şeyi unutma 1-Allah'ı 2-Ölümü Benim deyimimle Yürek Dükkanından.Aşkı,sevgiyi,tevazuyu,hoşgörüyü eksik etme... Kini,nefreti,kibiri,riyayı,fitneyi, Yürek dükkanına sokma... ***** Allah sendende razı olsun kardeşim.. |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. huzurislam ben senin varlığını yeni farkettim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne zaman konuk oldun yahu hayırlı olsun bu arada [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. abicim hayırlı olsun.... bilgilerin için Allah senden razı olsun.... benim sorularım, kendini benzetmek istersen hangi osmanlı padişahına benzetirsin? en sevdiğin hadis i şerif ?? ençok hangi ezgi- ilahi sanatçısını dinersin? hayatta keşke dediğin oldumu? abicim sorular şimdilik bu kadar hata warsa af ola.. hakkını helal et inşAllah... selametle... |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. huzurislam kardeşim hayırlı olsun.. bir kaç soru da benden.. 1- geleceğe yönelik ister fikir bazında , ister hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefler nelerdir? 2-ölüm size göre nedir? 3-a)forumun en beğendiğiniz yönü? b)forumun en beğenmediğiniz, hoşa gitmeyen yönü? 4-hayatta keşke dediğiniz bir şey var mı, veya mutlaka şunu yapmalısınız diyeceğiniz bir şey?.. şimdiden teşekkürler. |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. huzurislam abi hayırlı olsun forumdakı daha önceden yazılan yazıları nasıl inceliyorsun ve daha önceden yazıldığını nasıl biliyorsun hepsini okuyormusun? şimdiden mevlam razı olsun |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Hayırlı olsun öncelikle muhtara atılan lafı görmezlikten geliyorum[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [HR] Sorulara geçeyim:) 1-Hayatında en son ne zaman keşke demiştin 2-Türban sorunu sence çözülür mü yada çözülmesi için neler yapılması gerekir? 3-Medinewebi kaç kişiye önerdin? 4-En sevdiğin şair? 5-Ramazanda orucunu ne ile açarsın? |
sorma bu hafta aniden yaptılar.. sağolasın Alıntı:
kendini benzetmek istersen hangi osmanlı padişahına benzetirsin? Murad Hüdavendigar (Murad 1 ) ***** en sevdiğin hadis i şerif ?? Müminlerin iman bakımından en olgunu,ahlâkça en güzel olanıdır..(İbn-i Mâce,Nikah 50) ençok hangi ezgi- ilahi sanatçısını dinersin? ***** Abdurrahman önül-Eşref Ziya ***** hayatta keşke dediğin oldumu? Evet oldu... huzurislam kardeşim hayırlı olsun.. bir kaç soru da benden.. 1- geleceğe yönelik ister fikir bazında , ister hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefler nelerdir? 2-ölüm size göre nedir? 3-a)forumun en beğendiğiniz yönü? b)forumun en beğenmediğiniz, hoşa gitmeyen yönü? 4-hayatta keşke dediğiniz bir şey var mı, veya mutlaka şunu yapmalısınız diyeceğiniz bir şey?.. şimdiden teşekkürler. [/QUOTE] ***** sağol Nur kardeşim 1-Birincisi evlenip mutlu bir yuva kurmak...Yaşadığım şehirden başka bir şehire yerleşmek gibi .. 2-Ölümü yalan dünyanın sonu,gerçeğin başlangıcı olarak görüyorum ve insanoğluna en etkili nasihat.. 3-a)Forumda en çok buradaki üyelerimizin sıcaklığını seviyorum... b)Forumun beğenmediğim yönü bazı üyelerin konuya değilde kişiliklere saldırması.uygunsuz mesaj yazması. 4-Evet var keşke okusaydım dediğim olmuştur... Alıntı:
***** Hepsini okuyordum önceden son zamanlarda okuyamıyorum malum haftanın konuğu yoruyo beni[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama mutlaka takip ediyorum.Daha önce yazıldığını hemen anlıyorum... |
Admin olsaydım dedim .....admin değilim rahat ol muhtar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ***** 1-Buraya cevap yazarken keşke dedim en son... 2-Türban sorunu çözülemez.Çözülmesi için yakın tarihi değiştirmemiz gerekkir ki buda imkansız.. 3-Medineweb'i net ortamında çok kişiye önerdim..Birebir olarak iki kişiye.. 4-Ahmet Arif.Atilla İlhan ve Necip Fazıl Kısakürek 5-Orucu sadece Hurma ile **** eyvAllah Muhtar |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. adem abi hayırlı olsun der ellerinden sıkarım sorular 1=msn neden kapalı soru 2= msnp roğramını yi pc den sildinmi soru 3 =beni engelledinmi soru 4= yoksa sildinmi not : bana özele kaçmadan cevap yaz:) |
soğalasın kardeşim ***** 1-msn yi değiştirdim 2-msn programını silmedim 3-seni engellemedim 4-yok yok silmedim..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] eyvAllah kardeşim |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. huzurislam kardeşim kolları sıvamışın.. biran dedimki hiç gelmeyecek.. yılın konuğu olacak [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende sorumu sorayım.. 1- Çok kızdığında ne yaparsın? 2- Hayatında en çok neye dikkat edersin? 3- Olmazsa olmazların nelerdir? 4- En güzel hangi yemeği yaparsın? :) 5- Şiir yazmaya nezaman başladın? 6- Aşağıdaki kelimeler senin için ne ifade ediyor? Aile: Dostluk: Sevgi: Aşk: Huzur: Zaman: Dünya: Gelecek: Para: Bilgisayar: Medineweb: Haftanın konuğu: :) |
Kolları sıvadık anca yetiştiriyorum.yılın konuğumu Allah korusun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende fırsattan istifade soruları doldurmuşsun be kardeşim sağolasın..: ))) geçelim cvplara ***** 1-Kızdığımda sadece sitem ederim kızdığım eğer kişiyse.Ya da hemen ordan uzaklaşırım... 2-Birini kırmamaya ve konuşmama 3-Ailem 4-En güzel kuru fasulye ve musakka:) 5-Şiir yazmaya 15 yıl önce başladım. 6- Aile: Cennet yolculuğuna hazırlayan vazgeçilmezim.. ***** Dostluk:En zor anımda değil herzaman yanımda olan..doğruları gösteren aynam.. ***** Sevgi:Cennet anahtarı.İnsan olmanın tek gereği.Hiç bitmeyen sermayemiz kullan kullan bitmez : )) ***** Aşk:Yanmaktır iliklerine kadar.Makamı en yüksek sevgi mertebesi. ***** Huzur: İslam,huzur dua,huzur sevme,huzur sevilme,huzur ben : )) ***** Zaman: Çabuk işleyen ve her dilimi önemli olan makina. ***** Dünya: Yalanın en gerçek hali. ***** Gelecek: Umut ***** Para: Kağıt parçası ..Bende olmayan : ))) ***** Bilgisayar: Bilgilerin toplandığı saray...başından kalkmadığım kutucuk .. ***** Medineweb: Sevgiyi,kardeşliği paylaştığım bana çok şey öğreten bir parçam.pc den bana huzuru salgılayan tek yer. medineweb benim herşeyim... ***** Haftanın Konuğu : Yönetimin bana oyunu,süprizi,heyecan verici,kendini reklamlardaymışsın gibi hissetmek :)) |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Geç kaldın sırdaş Huzurislamın konuk olma süresi bitti. Not: Konu kilitlenmiştir... |
SAAT: 04:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.