![]() |
17.haftanın konuğu Nermin Bu hafta hemşerim NERMİN KARDEŞİMİZ misafirimiz olacaktır.. özele girmeden buyurun.. hemşerim sizi tanıyalım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin Nermin üstadım başta ben soracağım DOST hayatın neresinde olmalı DOST dediğin nasıl olmalı Dostluk dediğin nereye kadar gider En bozulduğun durum nedir En çok dosta ihtiyac duyduğun zamanlar Kısacası dost sana ne ifade ediyor |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin ndn bu nicki sectiniz? hobbyleriniz neLEr? Fobbyleriniz neler? sitede göze ilk carpan üyeLEr kim? bir hizmetin cemaatin icindemisiniz? dua iLE vesseLAm... |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin hayırlı olsun kardeşim başarılar kolay gelsin |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin beni haftanın konuğu seçen hemşerime teşekkür ederim.... ben Nermin 1986 Bitlis /adilcevaz doğumluyum... 23 yıldır İstanbulda yaşıyorum... 5 kardeşlik ailenin sonuncu üyelerindenim... 1ablam , 3 abim war (çekilen eziyeti bi düşünün:)) düz lise fen bölümü mezunuyum, (açık öğr. işletme 1. sınıftan terk ettim) muhasebeciyim, iş aramaktayım... acizane bir kulum... değerli sorularınızı bekliyorum, zor olmasa sewinirim..)) selam ve dua ile... |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin Tebirk ederim kardeşim hayırlı olsun .................. |
Cvp: 17.haftanın konuğu Nermin Alıntı:
teşekkür ederim Bülbül üstadım... umarım ifade edebilmişimdir... selam ve dua ile... |
|
saolasın Ziya kardeşim... selametle... |
teşekkür ederim Nascım...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 14:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.