![]() |
Cevap: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: es-selamü aleyke ya habibALLAH Allah'ım bana rahmet kapılarını aç yüce peyganberini ziyaret etmemi nasip eyle nasıl velilerin sana itaat edenlere nasip ettinse banada ihsan et ey istenenlerin en iyisi es-selamün aleyke eyyühennebiyyü ve rahmetullahi ve berakatu aleyke ya saeyyidi ya resul ALLAH es-selamü aleyke ya habibALLAH selam sana ey peygmber.ey Allah'ın rahmet ve bereketi,selam sana ey efendim ey Allah'ın peygamberi,resulu selam sana ey Allahın sevgilisi es- selamün aleyke ya halifete resullillah ve enishüfil garive eminehüfil esrarive cezaallahu teala hayran selam sana ey resulallahın halifesi selam sana ey resulullahın arkadaşı mağarada enisi seferde yoldaşı sıraların emiri ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın es-selamü aleyke ya emirel müminin ya nasıral müslimin es -selamu aleyke ya muşettitel şemlel müşrikin cezakellahu teala hayral ceza selam sana ey müslümanların emiri selam sana et putperestleri dağıtan ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın |
Cevap: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed |
Cevap: es-selamü aleyke ya habibALLAH 91]Allah'ım bana rahmet kapılarını aç yüce peyganberini ziyaret etmemi nasip eyle nasıl velilerin sana itaat edenlere nasip ettinse banada ihsan et ey istenenlerin en iyisi es-selamün aleyke eyyühennebiyyü ve rahmetullahi ve berakatu aleyke ya saeyyidi ya resul ALLAH es-selamü aleyke ya habibALLAH selam sana ey peygmber.ey Allah'ın rahmet ve bereketi,selam sana ey efendim ey Allah'ın peygamberi,resulu selam sana ey Allahın sevgilisi es- selamün aleyke ya halifete resullillah ve enishüfil garive eminehüfil esrarive cezaallahu teala hayran selam sana ey resulallahın halifesi selam sana ey resulullahın arkadaşı mağarada enisi seferde yoldaşı sıraların emiri ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın es-selamü aleyke ya emirel müminin ya nasıral müslimin es -selamu aleyke ya muşettitel şemlel müşrikin cezakellahu teala hayral ceza selam sana ey müslümanların emiri selam sana et putperestleri dağıtan ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın |
Cevap: es-selamü aleyke ya habibALLAH Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
|
Cevap: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed |
Cevap: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c* |
Cevap: es-selamü aleyke ya habibALLAH ]91]Allah'ım bana rahmet kapılarını aç yüce peyganberini ziyaret etmemi nasip eyle nasıl velilerin sana itaat edenlere nasip ettinse banada ihsan et ey istenenlerin en iyisi es-selamün aleyke eyyühennebiyyü ve rahmetullahi ve berakatu aleyke ya saeyyidi ya resul ALLAH es-selamü aleyke ya habibALLAH selam sana ey peygmber.ey Allah'ın rahmet ve bereketi,selam sana ey efendim ey Allah'ın peygamberi,resulu selam sana ey Allahın sevgilisi es- selamün aleyke ya halifete resullillah ve enishüfil garive eminehüfil esrarive cezaallahu teala hayran selam sana ey resulallahın halifesi selam sana ey resulullahın arkadaşı mağarada enisi seferde yoldaşı sıraların emiri ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın es-selamü aleyke ya emirel müminin ya nasıral müslimin es -selamu aleyke ya muşettitel şemlel müşrikin cezakellahu teala hayral ceza selam sana ey müslümanların emiri selam sana et putperestleri dağıtan ALLAH c.c seni hayır ile mükafatlandırsın |
Cevap: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım Elfü elfi salâtin ve elfü selâmin aleyke ya Habîballah... Ya Rasûlullah... |
amn* Alıntı:
|
SAAT: 14:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.