![]() |
Hiç Yazılmamış Ölü Kent Kitabından/İbrahim İnecik Sevgili.. hangi asrın sonuna yazılır bilmem adım..ama Heybemde sakladığım hüzün şiirlerimi yakıyorum şimdi.. Çocukken İntihar'ın kötü olduğunu söylemişlerdide.. Aşkın İntihar olduğunu Söylememişlerdi.. dilime doladığım isminle ..beynimi vurup Dudaklarından çıkan Bitti Kelimesine Asıyorum Kendimi.. Sende Sonsuzluğa İNTİHAR ediyorum... Sense Kendinle İftihar... İbrahim İNECİK ( Hiç Yazılmamış Ölü Kent Kitabından) |
saatlerin ayrılık zamanını haber verdiği o günü anımsıyorumda şimdi ; aklımın acı tünellerinden firara hazırlanan bir bana rastladım.. Kaçıyordum kendimden.. Ama Nereye ?? sanırım kaçtığımı sandığım tüm yalnızlıklarımda yine sana varıyordum.. ve yine firarlarım yarım yamalak düşlere takılıp aşkına müebbet hapis yatıyordu...... İbrahim İNECİK( Hiç Yazılmamış Ölü Kent Kitabından) |
Nerden geldiğini bilmediğim tedirgin bir yağmur sonrası ; seni andım yine.. Kimse bilmez sevgili iç yangınlarımı Senden sonra sığındığım eski zamanlarımı vuruyorum şimdi Ben senden haberli; sen benden habersiz Yaşıyoruz işte Sensiz yaşamak nasıl oluyorsa yada kendimsiz yaşamak.. adına ne dersen de Öyle İşte.. İbrahim İNECİK ( Hiç Yazılmamış Ölü Kent Kitabından) |
SAAT: 07:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.