|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 21 Temmuz 2011 (08:07), Konuya Son Cevap : 19 Şubat 2012 (12:54). Konuya 16 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:11 | 
|     Durumu:   Medine No :  12643   Üyelik T.:
18Haziran 2010   |     

Seni Unutacak kadar Ömrümün kalmadığını bilmekteyim..    Ve Ömrümün ''Sen'' de kaldığını da ; bilmekteyim...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:12 | 
18Haziran 2010   |     

sanki sevgilinden ayrılmış gibi yazıyosun ? ; diyorlar...    Bilmezmisiniz ki ..? Şairler asla ayrılmazlar .. Çünkü ; Şairin Sevgilisi ''ayrılık'' tır..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:13 | |
|    Medineweb Site Yöneticisi    Durumu:   Medine No :  1   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |     Alıntı:  
 unutmak unutulmak değilmi aşık ![]() uzun süredir yoktun..iyisin inşaallah. 
				__________________   ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:14 | 
18Haziran 2010   |      tşk ederim .. Şkr.. İş güç yoğunluk . sizlerde iyisinizdir İnşALLAH
  |  
      |  
|    |  Mesaj No:15 | |
|    Alıntı:  

__________________   Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş  |  ||
      |  
|    |  Mesaj No:16 | 
|       Durumu:   Medine No :  13046   Üyelik T.:
16 Aralık 2010   |      Anlamsız Bakışlar arasında; kaybolmuşluğun Kerbelasını yaşıyorum..     Öte beri sayılan Bir sevdanın en acıyan ; en Deruni zerresinden geliyorum.. Bilmezsin.. Bilmezler.. Halimi.. Anlıyorum... (İbrahim İnecik) 
				__________________   Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:17 | 
|    |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |