![]() |
Sitare/İbrahim İnecik Akla ziyan günler geride kaldı Sitare , Gece , gündüz yad'ım da sen varsın , bil Sitare.. Şehrim, sensiz kaldığından beri üşüyor ellerim.. Kalbimle yapamadığım şeyleri düşünüyorum umarsız.. Biraz sevseydim , biraz da alışabilseydim , biraz da ağlamak gibi bir şeyler yapabilseydim.. Ve vursaydım gidişini alnının orta yerinden sessiz ve içten 'Gitme' .. diyerek.. Gitmezdin öyle değil mi..? Yine gece oldu Sitare , sen gökyüzünün bilmem kaçıncı bin kilometresinde , Ben yeryüzünün şu daracık kasvetli mahzeninde.. Gözlerim yol yorgunu , kulaklarım dilinden dökülecek 'gel' sesine hasret.. Karanlık çöktüğünde alem'e , bakışlarımı dikiyorum ötelere.. Oradasın biliyorum , dokunacak kadar uzak , Hayal edebilecek kadar yasak .. Yani öyle çelişkili öyle buhurlu ve muammasın Anlatılmayacak kadar masal , gerçek olacak kadar destansın.. Akla ziyan bir sevdanın çöllerine düşen yağmur damlası misali.. Hangi Cennette olduğunu göstermeyecek kadar kendinsin.. Saatler.. Saatler diyorum sitare ömrümden seni dakika dakika çaldığından beri , saniyelerle savaş halindeyim .. Zamanın boynuma taktığı şu esaret zincirini parçalamak için, Kendimin dahi duymaktan korktuğu, Babil'den kalma dua'ları etmekteyim.. Bak gece oldu , şehir sustu , kalem konuştu.. 'Yok'ta bile yoksun .. sitare.. Derin bir nefes ver ciğerlerime.. Birazda cesaret zekret şah damarıma.. En kusursuz halimde diyeyim .. 'GİTME'....!! İbrahim İNECİK |
Cevap: Sitare/İbrahim İnecik Muhteşem..Kaleminiz hayırla daim olsun.evet000 |
SAAT: 09:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.