![]() |
Anneye Ağıt (Beni gömdüğün yere gül ekersin Anne) Şehitler Kervanı 8 Anneye Ağıt (Beni gömdüğün yere gül ekersin anne) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni gömdüğün yere gül ekersin anne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir seher vaktinde döneceğim ben anne O zaman bağrına basıp koklarsın beni Kızıl kanlara bulanmış ak kefenimle Beni gömdüğün yere gül ekersin anne Bak kana bulanmış Kerbela çölüne Ne çektiğini sor şaşkın Fırat nehrine Gör neler yapılmış atamız Hüseyine Şehadet aşkımı o an anlarsın anne Tekbirle yırtılan gece karanlığında İhanetin mermileri patlar ard arda Bir yiğit Hüseyin daha doğar Susada Haziran yirmi altı dünya şahid anne Bir seher vaktinde döneceğim ben anne O zaman bağrına basıp koklarsın beni Kızıl kanlara bulanmış ak kefenimle Beni gömdüğün yere gül ekersin anne (Ş.K.8/11) |
Cevap: Anneye Ağıt (Beni gömdüğün yere gül ekersin Anne) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Annesi Şehit düşen Mısırlı Gencin Feryadı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.