![]() |
Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) Ben Ölemem Ki Sen Varken Linkler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] *** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben öldüğümde içine göm beni, Orada kalayım hep yaşarcasina. Ben öldüğümde yüreğinle sar beni, Sarsın beni al kanın narçiçekleri gibi. Ben öldüğümde gözlerinde sakla beni, Baktığın her güzelliği göreyim diye. Ben öldüğümde avcunda sakla beni, Her dua edişinde yanında olayım diye. Okuyan : Can Demiryel Şair : Serap Hoca |
Cevap: Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) ağlayan000 çok güzel paylaşımın için sağol. |
Cevap: Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) Alıntı:
|
Cevap: Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) linkler yenilenmiştir..indirebiilirsiniz.. |
Cevap: Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) çok güzel |
Cevap: Ben Ölemem Ki Sen Varken (muhtesem eser kısa ama dinlemeye değer) Alıntı:
|
SAAT: 03:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.