![]() |
Grup Kardelen Albümleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adın Yeter Gidenlerin Ardından Gizli Sevda Kapına Geldim Küçük Kız Rüya Sana Geliriz Sevdamızsın Çeçenya Sevdamızsın Çeçenya-2 Şad Eyle Uyan Artık [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] .................................................. .................................. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşkın Elinden Duy Beni Dünya Gönül Sabreyle Kavgalara Meydan Sen Ve Ben Sevdalıyım Ben Uçun Kuşlar Yaprak Dökümü Yusuf'um [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] .................................................. .................................. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anne Devrim Türküsü Güvercinler Uçurdum Kardelen Karlı Dağlar Sabret Bacım Sor Beni Şehadet Bestesi Yunusca Sevda Yusuf Misali Yüreklerde Umut Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karamürsele Teşekkürler |
SAAT: 07:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.