![]() |
Seni çok özledim, özledim ANNE 2013 Güzel Bir Eserdir... Seni çok özledim, özledim ANNE 2013 Güzel Bir Eserdir... Sanatçı: Murat Yaman Albüm: Vuslata Özlem 2 Yılı: 2013 Eser: Özledim Anne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dağ gibi çöker üstüme hüzün yüreğim duygulu sensizdir sözüm açık olsada görmüyor gözüm Seni çok özledim özledim ANNE Kalbim senin hasretinle yanıyor nurlu yüzün karşımda hep duruyor yokluğun ruhumu hepten yoruyor Seni çok özledim özledim ANNE Neden senden ayrı kaldım bilemem gözyaşlarım dolu akar silemem kavuşmaktan başka birşey dilemem Seni çok özledim özledim ANNE Ana olan sevgin aklıma gelir o anda bu dünya bana dar gelir can özüden ayrı olanlar bilir Seni çok özledim özledim ANNE [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Seni çok özledim, özledim ANNE 2013 Güzel Bir Eserdir... ArO* ArO* |
Cevap: Seni çok özledim, özledim ANNE 2013 Güzel Bir Eserdir... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağlayan000 ağlayan000 ağlayan000 |
Cevap: Seni çok özledim, özledim ANNE 2013 Güzel Bir Eserdir... Rabbim cumlemizden razi olsun ins efem , iyi dinlemeler |
SAAT: 16:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.