![]() |
Güllerin Efendisine [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sanatçı: İsmail Önül Girdim gül bahçesine Daldım bülbbülün sesine Resulun ülkesine Gidesim gelir Allah Medinenin yolları Görünüyor parıl parıl Gül seriyor baharı Gidesim gelir Allah Allah Allah ya Allah Habibin Resulallah Dünya gözüm görmedi Mahşerde göster Allah Görmedim doya doya Tez düştüm bu sevdaya Ol mübarek Ravzaya Gidesim gelir Allah Ya bu yıl ya seneye Hasret sinmiş bu sineye Ol şehri Medineye Gidesim gelir Allah Özledim Resullahı Nur ala Nur Muhammed'i Çoktandır vakti geldi Gidesim gelir Allah Gidesim gelir Allah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben resim eklemeyi beceremiyorum silerden gül resimleri bekliyorum inşallah bu mesaja eklenmesi önemli, değil yada ayrı bir gül demeti hazırlayıp medinenin sultanına derelim inşallah Bu güzel kutlu doğumda alemlerin nurlandığı nisan ayında hepinizin gül bahcesine girmesi dileğimle Rabbimiz BİZLERİ KENDİNE LAYIK ŞÜKREDEN KUL HABİBİNE AŞIK SÜNNETİNE SADIK KULLARDAN EYLE AMİN..... SELAM VE DUALARIMLA |
Cvp: Güllerin Efendisine MaşAllah çok güzelmiş Resmide ekledim beğenirsin inşAllah:) |
Cvp: Güllerin Efendisine Sevgililer Sevgilisine Sevgililer Sevgilisi kokan güller biz aciz ümmetinden... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Güllerin Efendisine Gülizardaki en nadide güle selam size de dua ederim hayrlı geceler |
Cvp: Güllerin Efendisine Ecrin hocam çok beğendim sağol eline sağlık |
Cvp: Güllerin Efendisine Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kema-lillahi ve kema yeligu bikemalih [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 16:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.