![]() |
Paralel Şarkı 2014 Grup Yürüyüş Paralel Şarkı 2014 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözleri Paralel Şarkı Dinledim dinledim hepinizi dinledim Kulağım çok derindir budur size hizmetim Dinledim dinledim hepinizi dinledim Kulağım çok derindir herkesi fişledim Ananas rafineri dershaneler her şeyim Ümmet dediğin ne ki, ben kendimi bilirim Otorite dediysem bunu kastetmedim ki Mahremiyet çiğnemek “hizmet” ise nedir ki Dinledim dinledim hepinizi dinledim Kulağım çok derindir ama hiçbir şey öğrenemedim Beddua döndü bana TIR’lar ezdi geçti Suriyelinin ahı aklımı aldı gitti Çürüdüm ben eridim otoritem neredesin Peygamber de gelmiyor hasedimden tükendim Çürüdüm ben eridim otoritem neredesin Paralel bir vasiydim hasedimden tükendim Çürüdüm ben eridim otoritem neredesin Değer miydi bunlara hasedimden tükendim Söz-Müzik: Grup Yürüyüş Video [YT]6ShHYRcUWe8[/YT] |
Cevap: Paralel Şarkı 2014 :) |
Cevap: Paralel Şarkı 2014 m20 |
Cevap: Paralel Şarkı 2014 Şarkı sözleri biraz kırıcı ama; ben beğendim ...iyiymiş yani.. |
Cevap: Paralel Şarkı 2014 çürüdüm ben eridim otoritem nerdesin Peygamberde gelmiyor hasedimden tükendim bu sözlerle herşey yerine oturmuş, güzeldi doğrusu |
Cevap: Paralel Şarkı 2014 doğru söze ne hacet..;):) emeklerine sağlık grup yürüyüşün..;) |
SAAT: 03:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.