![]() |
Hani ya bazen-Ebu Eymen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaç kere dinledim bilmiyorum Kimdir hiç tanımıyorum daha önce hiç duymadım bu ismi /cic/ek//cic/ek/ Böyle güzel eserler güne alınmalı/cic/ek//cic/ek/ vatsapta bir arkadaşım durum yapmış az bir miktarını orada gördümtabii hemen youtu.be ye koştum baktım tamamını dinledim,,, /cic/ek//cic/ek/ Selam olsun ona da vesile oldu bunu dinlememe değerli biriklpp/klpp/ Çok güzel bir neşid maşallah hem söyleyen güzel söylemiş cicekver Hem müziksizcicekver Hem samimi söylenmişcicekver Hem de sözleri o kadar manidar çok değerliklpp/ Tam benlik /cic/ek/ Hala dinliyorum,,,, :) /cic/ek/klpp/ Sizler de dinleyin seversiniz,,, /cic/ek//cic/ek/ |
Sükut bacım daha soru hazırlayacam, youtubelerde dolandırdın beni:))) Güzel bir neşet. Sesindeki sakinliği dinginliği, Teymullah'a benzettim.Onu dinlemeyi severim bende. Hadi benden gelsin sana dacicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Teşekkürler efemm çok güzelmiş/cic/ek/klpp/ Bu söyleyen kardeşi de ilk kez gördüm güzel söylüyor,, Azcık dolaş nefes al sayın yöneticim /cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
|
SAAT: 05:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.