![]() |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası mezun olan arkadaşları tebrik ederim.benim notlarım: arapça:90-75 hadis:60-65 kelam:90-80 sosyoloji:90-75 yaşayan dünya dinleri:90-95 rehberlik:85-90 inkılap:85-50 türk dili:75-60 bu dönemde yüksek onur belgesi geldi.elhm:)skr |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Alıntı:
|
ne yazık ki inkilap FF olduğu için kalmış oluyor başarılı yazması ortalamanın 2'nin üstü olduğu için şartlı geçme notlu dersi varsa geçmişdir ama FF notlu dersi tekrar almak zorunda |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası s.a aöf bürosu tellerinimi kapatmış kartal bürosuda ümraniyede yanlıştır diyo eski ulaştığım numalarar kaybolmuş kendi sitesine girdim aöfnin ordakilerde kapanmış siz ulaşabiliyomusunuz? |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça-4 = 65-40.....CC hadis= 50-50..........CC yaşayan dünya dinleri= 100-100...AA din eğitimi= 90-100.......AA din sosyolojisi= 75-80....BA kelam giriş= 100-80.......AB inkilap tarihi= 65-65.....AB türk dili= 60-50.......CB notlarım bunlar hamdolsun mezunum :) belge almak yine nasip oldu çok şükür :) |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası herkesi tebrik ediyorum acaba diplomaları ne zaman alırız |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Kimisi çok yüksek not almış, düşük alanları zorluyor, biz yaşlıları da düşünün ne olur, kafamız eskisi kadar almıyor, ama ön lisansı bitirmek zorundayım. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası sonuçlar açıklandı :D |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası ilk ben yazıyım 4 derse rağmen güzel değil ama çalıştım yapacak birşey yok bu kadar oldu türkdili 60 inkılap 65 mezhepler 60 arapça 3 50 |
SAAT: 13:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.