![]() |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası ortalaması iyi olan arkadaşları tebrik ediyorum c* benım gibi 2nın üstünde olupta ff kurbanı olanlarada sabır diliyorumm...afrn* |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası anladım!? üzüldüm! Nyplım hayırlısı olur inşaallah hepimiz için... Tşk.ler vermiş olduğun bilgiler için |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Alıntı:
Genel not ort.dikkate almıyorlar doğru mu? |
ama genel ortalama anladığım kadarıyla dönemlerin ortalamasını hesaplıyorlar onu bir arkadaş duymuş yazıyı bulmuş paylaşmış evet bahar döneminde dönem ortalaman 2 ve üstü olunca bu dönemki şartlı geçme notlarından geçiyorsun ben yazıyı buraya kopyalayayım sen de oku |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası aise nickli üyenin mesajı şöyle birşey var ama GENEL NOT ORTALAMASI HAKKINDA AÇIKLAMA 2013 yılı güz dönemi GNO 2.00 altı olan öğrenciler bu ortalamalar ile geçmenin koşulu Bahar Dönemi ( 2.dönem ) sonunda Genel Not Ortalamanızı ( GNO ) 2.00 üzeri getirmenizdir. Eğer GNO’yu 2.00’dan düşük getirirseniz koşullu geçtiğiniz DD,CD,DC derslerden de kalmış olursunuz. FF ile kaldığınız dersleri bir sonraki yıl aynı dönemde tekrar görüyorsunuz. Yani güz döneminde kaldığınız bir dersi seneye güz döneminde alabilirsiniz. Sizden dönemlik olarak 2.00 gibi bir ortalama beklenecektir. Eğer Güz Dönemi sonunda Genel Ortalamanızı 2.00 veya üzerinde sağlayamamış iseniz size bir Uyarı verilecektir. Bu uyarıdan sonraki Bahar döneminde ise Genel Not Ortalamasının en az 2.00’a çıkarmanız istenecektir. Eğer bu durumu da yerine getiremezseniz takip eden dönemde geçmiş 2 dönemdeki CC altı dersleri yeniden almanız ve 2.0 ortalamasını geçmeniz istenecektir. Aynen üst paragrafta anlattığımız gibi. Size önerimiz mümkün olduğunda Not ortalamasını 2.00 ve üstünde tutmanızdan yanadır. Bu sayede dönemlik uyarılar almaktan da kurtulmuş olursunuz. Not ortalaması 2.00 üstünde olunca tekrar ders almaktan kurtulursunuz ancak notu FF olan veya Sınava gitmediğinizden dolayı kaldığınız dersleri gelecek dönemde almak durumundasınız... Eklenmiş Resmin önizlemesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası en yüksek not ortalaması kaç |
bütün dersler AA olunca ortalama 4 olur senin ortalaman kaçdüşünceli000 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça= 75 hadis= 60 yaşayan dünya dinleri= 90 din eğitimi= 100 din sosyolojisi= 85 kelam giriş= 85 inkilap tarihi= 55 türk dili= 70 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası en düşük dersim türk islam edebiyatı 25,sonra yaşayan dünya dilleri 40:( |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça-4 = 65 hadis= 50 yaşayan dünya dinleri= 100 din eğitimi= 90 din sosyolojisi= 75 kelam giriş= 100 inkilap tarihi= 65 türk dili= 60 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası notlarım: yaşayan dünya dinleri: 75 Atatürk ilke ve inklp trh2: 65 din eğtm rehberlik: 60 türk dili2 : 75 arapça4: 90 din sosyolojisi: 65 kelama giriş: 65 hadis: 45 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça 2-45 arapça 4-50 hukuk 90 kurumlar-65 yaşayan dünya dinleri 100 tefsir tarih usulü 85 hadis 50 sizin sonuçlardan sonra benimki biraz az ama şükürler olsun |
Not'um arapça-4 70 hadis 45 kelama giriş 80 din sosyolojisi 75 yaş.dünya dinleri 60 din eğt.ve din hiz.rehberlik 65 atatürk ilk.ve ink.tarihi-2 40 türk dili-2 60 Not paylaşma sayfasında gönderemediğim için buraya yazmak zorunda kaldım,kusura bakmayın |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça= 75 = 40 ortalama= 50.5 CB hadis= 60 = 50 ortalama= 53 CB yaşayan dünya dinleri= 90 = 100 ortalama= 97 AA din eğitimi= 100 = 85 ortalama= 89.5 AA din sosyolojisi= 85 = 85 ortalama=85 AB kelam giriş= 85 = 95 ortalama= 92 AA inkilap tarihi= 55 = 70 ortalama= 65.5 AA türk dili= 70 = 100 ortalama= 91 AA |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası din hizmetleri ilk notum 100 idi sanırım yanlışlıkla 10 yazmışlar ama ortalamayı 100'e göre vermişler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 960x562 and weights 106KB.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça 4 70-40 (49)cc hadis 45-15 (24)ff uzgn kelama giriş 80-65 (69.5)bb din sosyolojisi 75-55 (61)cb yaşayan dünya dinleri 60-65 (63.5)cb din eğt ve din hiz.rehberlik 65-75 (72)bb atatürk ilk.ve ink.tarihi 2 40-35 (36.5)dc türk dili 2 60-45 (49.5)cc notlarım böyle...maalesef hadis dersinden kaldım ve 1 sene beklicem!!!(3 tane doğru soru yapsaydım geçiyormuşum) |
dönem ortalaman kaç inkilapta şartlı geçme notlu eğer ortalaman 2'nin üstü ise o dersten geçmişsindir |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası 2010 dönem not ort.2,500 genel not ort.2,500 (başarılı) 2010 dönem not ort.2,160 genel not ort.2,330 (başarılı) 2012 dön.not ort.1,910 genel not ort.2,190 (başarılı) 2012 dönem not ort.1,860 genel not ort.2,110 durumu:başarılı sizce ink.tarihi-2 den geçmişmiyim? |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Selamun aleykum hayırlı sohbetler bizim bir sorumuz olacaktı bir arkadaşımız inkılaptan ff almış ancak dört dönemde başarılı diyor.genel ortalaması 2.90 şimdi o geçmiş mi kalmış mi merak ediyor size sorayım dedim |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası mezun olan arkadaşları tebrik ederim.benim notlarım: arapça:90-75 hadis:60-65 kelam:90-80 sosyoloji:90-75 yaşayan dünya dinleri:90-95 rehberlik:85-90 inkılap:85-50 türk dili:75-60 bu dönemde yüksek onur belgesi geldi.elhm:)skr |
|
ne yazık ki inkilap FF olduğu için kalmış oluyor başarılı yazması ortalamanın 2'nin üstü olduğu için şartlı geçme notlu dersi varsa geçmişdir ama FF notlu dersi tekrar almak zorunda |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası s.a aöf bürosu tellerinimi kapatmış kartal bürosuda ümraniyede yanlıştır diyo eski ulaştığım numalarar kaybolmuş kendi sitesine girdim aöfnin ordakilerde kapanmış siz ulaşabiliyomusunuz? |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası arapça-4 = 65-40.....CC hadis= 50-50..........CC yaşayan dünya dinleri= 100-100...AA din eğitimi= 90-100.......AA din sosyolojisi= 75-80....BA kelam giriş= 100-80.......AB inkilap tarihi= 65-65.....AB türk dili= 60-50.......CB notlarım bunlar hamdolsun mezunum :) belge almak yine nasip oldu çok şükür :) |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası herkesi tebrik ediyorum acaba diplomaları ne zaman alırız |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Kimisi çok yüksek not almış, düşük alanları zorluyor, biz yaşlıları da düşünün ne olur, kafamız eskisi kadar almıyor, ama ön lisansı bitirmek zorundayım. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası sonuçlar açıklandı :D |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası ilk ben yazıyım 4 derse rağmen güzel değil ama çalıştım yapacak birşey yok bu kadar oldu türkdili 60 inkılap 65 mezhepler 60 arapça 3 50 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Hadi arkadaşlar yazsanıza hepimiz aynı durumdayız nasılsa iyileri istisna tutuyorummahcup000 |
|
kopyalıyorum şimdi |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası ilk ben yazayım sonuçlarımı iç açıcı olmasada döküldümmmağlayan000 Arapça 60 tefsir75, günümüz fıkıh 55, islam düşünce tarihi60, islam mezhepleri tarih35 din psikolojisi50 inkılap tarihi 50,00 türk dili 50,00 |
|
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası ağlayan000 Alıntı:
|
en çok fıkıh a üzüldüm yaa..bu kadar düşük olmamalıydımahcup000 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Arapça 65. tefsir 70. g.fıkıh problemleri 65. İ.düşünce tar. 70. islam mezhepleri tar. 35 . din psi. 45. inkılap 60. t.dili 55 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat öğrencileri not paylaşma sayfası Arapça ııı 80 tefsir 75 fıkıh problemleri 65 islam düşünce tarihi 60 islam mezhepleri tarihi 50 din psikolojisi 35 atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi ı 65 türk dili 45 bu 35 ve 45 hiiiç yakışmamış. AÖF 'e teesüf ediyorum :)) |
SAAT: 12:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.