![]() |
önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan okuyabilirsiniz haberi |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee evet güzel bir şey ama kadrolu olamıyorsun sakarya üniversitesinden formasyon almazsanda önlisans mezunları ücret karşılığında öğretmenlik yapıyor ama formasyon olunca milli eğitim onlara öncelik veriyor en iyisi kadrolu olabilmek o da ilahiyatı 4 senede bitirip formasyonu alarak lisans mezunlarının kpss sınavına girmekle olur |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee evet abla haklısın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee haber iyi hoş güzelde afrn* yaaa ben çok ümitliyim bütlerin tekrar yapılacağından başlığı görünce çook sevindim elim ayağım birbirine dolandı mahcup000 müjde yazısını görünce aklıma bütler geldi :(... 4+4+4 ile din kültürü öğretmenlerinin alımı zaten arttı hatta şuan okuyanların hepsi mezun olsa bile açık kapanmaz tahmınımcedüşünceli000 o yüzden açık çok mecbur ilahıyat mezunlarını alacaklar c* |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee nesli nur ben de büt çıkmış diye heyecanla konuyu açmıştım |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee pencere kenarından müjdeli haber bekleyenler gibi oldum ama mahcup000 seb-i aruz kardeşim varya senin gazeteci falan olman gerekiyor sfhfgshsfhsgh başlık çok çekici gülümseyen000 Neyse bekliyorum bi gün foruma girecem inş.bütler olacak tekrardan yazısını göreceğim yada Allah'ım ne olursun göster o günü şu aciz kullarına c* |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee Bende büt sanarak girdim ama bu da güzel bir haber :) |
Cevap: önlisans ilahiyat ögrencilerine müjdee büt le ilgili haber vermeyi çok isterdim ama benm de gözüm kulagım o haberde:( |
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.