![]() |
Ders çalışma s.a arkadaşlar (ana kitaplardan) değilde yardımcı kitaptan çalışsam ve buradan online soru cvp.bölümüne baksam yeterli olur mu? İstişare bölümünden yazmaya çalıştım bi türlü olmadı! yazıyı burdan göndermek zorunda kaldım.ozr* |
Cevap: Ders çalışma A.s o şekilde de illaki birşeyler öğrenmiş olursunuz ama ders kitaplarından en azından üniteyi okuyup sonra yardımcı kitaplardan ve buradaki soru cevaptan faydalansanız aliyyül ala olur bence... |
Cevap: Ders çalışma aleyküm selam,kitabın aslına benzermi bilmiyorum ,ana kaynağa bakmanda her zaman fayda var.olur ki biz soru cevapta gözden kaçırmış olabiliriz yada yardımcı kitap herşeyi almayabilir.yinede sen bilirsin ..ben geçen dönem yardımcı hiç kullanmadım ama bu dönem soru çeşidi açısından almayı düşünüyorum mesela..herkesin çalışma sistemi sonuçta kendine özel.karar sana aitt (: |
Cevap: Ders çalışma Bende 4. dönem için düşünüyorum yardımcı kitap makbergülü.. Daha önceki dönemlerde kullanmadım ama son dönemim işi daha sıkı tutmak istiyorum inşallah.. |
Cevap: Ders çalışma Alıntı:
|
Cevap: Ders çalışma inanın buradaki özetlere bakım not alınsa yine çok rahat geçilir... sonuç çalışmak...:):) |
Cevap: Ders çalışma Alıntı:
|
Cevap: Ders çalışma Bence Çıkmış sorulardan baya cıkacak . |
Cevap: Ders çalışma Aleykum selam kardas bence yardimci kitapda aof kitabinada gecmis donem cikmis sorularada calis daha limse seni tutamaz |
SAAT: 20:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.