![]() |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! yanlış bilmiyorsam öyle olması gerek bilen varsa bilgilendirir inşaAllah .. |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! hayırlısıyla bitirelim alırlarsa yaparız |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! rabbim hayırlara vesile eylesin, öğrendiklerimizi öğrencilerimizle paylaşmak harika bir duygu olsa gerek.. |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! Inşaallah |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! bende ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeyenlerdenimmahcup000 hatta bölümü bitirdiğinde hangi konularda avantajlıyım,ne yapabilirim, hiç bilmiyorum,ancak takipteyim...önlisans okuyorum deyince,ilk yorumlar..ne güzel hemen kuran kursu öğreticiliği yaparsın,ihl lerde öğretmenlik yaparsın,ooo benim bir tanıdık vardı hemen göreve başladı...sende hemen yaparsın gibisinden birsürü yorumlar...hepsine cevap yetişmiyor,dinliyorsun geçiyor...bende acaba somut birşeyler yapabilirmiyim diye takip ediyorum ..hayırlısı artık |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! Alıntı:
|
ücretli isediplomayla, 6 aylık 8 aylık görev yapanlar yani heran işlerine son verilebilir. yani ikisi farklı |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! ilahiyat 2. sinif onlisans ogrencileri girebilir mi |
|
|
SAAT: 21:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.