|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi LA YEZAL,Açılış Tarihi: 22 Nisan 2012 (17:02), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2013 (20:10). Konuya 40 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:22 | |
|       Durumu:   Medine No :  13301   Üyelik T.:
04 Şubat 2011   |     Alıntı:  
 aleyküm selami..dgs ile yerleşirseniz eğer örgün eğitimi değilde yine açıktan okumayı tercih ederseniz ilitam okursunuz.yine evde çalışıp sınavlarına katılacaksınız ama sınavlar ünv.de oluyor yanılmıyorsam  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:23 | 
|    

Merhaba, ben  2 yillik acikogretim ilahiyat hedefli ygs calismaya basladim, (duz lise mezunu,sozel cikisliyim) bunun icin ygsde karsima cikacak hangi derslere agirlik vemrem gerekir? Yardimci olursaniz cok sevinirim..düşünceli000
      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:24 | 
|    

Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin  direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu)       |  |
      |  
|    |  Mesaj No:25 | 
|    

Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu)
      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:26 | 
|       Durumu:   Medine No :  14298   Üyelik T.:
08 Ekim 2011   |      ben ygsye girdiğimde türkçe ve sosyal çözdüm 280 puan aldım yani barajın hayli üstünde sözelciysen bunlar yeter

__________________   Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek  |  
      |  
|    |  Mesaj No:27 | |
|       Durumu:   Medine No :  20682   Üyelik T.:
07 Ekim 2012   |     Alıntı:  
 ilahiyata ygs 4 ten alınıyor oda sözel bölüm zaten daha önce tercih yapmadıysanız diploma notuna göre okul puanınızda gelir... selametle 
				__________________   Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:28 | 
07 Ekim 2012   |     

arapça 7. ünitede zorlandım :(     konu ile ilgili bir link varmı sitede ben bulamadım 
				__________________   Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:30 | 
07 Ekim 2012   |     
				__________________   Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...  |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |