![]() |
ilahiyat lisansa gecis slm arkadaslar ben paristen yaziyorum su anda ilahiyat onlisans ikinci sinif sinavlarini veriyorum. gelecek sene lisansa devam etmek istiyorum yurt disinda bununla alakali bilgisi olanlar varsa yardimci olabilirler mi tesekkurler |
Cevap: ilahiyat lisansa gecis Alıntı:
|
Cevap: ilahiyat lisansa gecis cevap icin tesekkurler peki ilitam icin hangi tarihlerde sinavlar birde disaridan sadece sinavlara girmek suretiyle devam edilebiliyor mu bunu da cevaplarsaniz sevinirim |
1-önce ilitamı kazanıp ;sonra kayıt olarak ;sonra sınav zamanında türkiyeye giderek tamamlayabilirsiniz.Şu anda en mantıklı lisans tamamlama bu. Eğer başka yabancı diliniz varsa bulunduğunuz yerdeki Alman üniversitesindede şansınızı deneyebilirsiniz..Ama çok uzun sürüyor.. |
Cevap: ilahiyat lisansa gecis paristen ben :) burda hic arastirmadim ama tr de bahsettiginiz temmuz sinavlari icin ne zaman kayit olmak gerekiyor ve tavsiye ettiginiz bi univ varmi |
|
Cevap: ilahiyat lisansa gecis muallime biz sizin aöf sorularınıza ulaşabilir miyiz yoksa size özel şifreyle mi giriliyor |
? Bende takp edeceğim.çıkarsa siteye eklerim.özel şifre var evet |
SAAT: 00:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.