![]() |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! arkadaşlar bence tek ders hakkı çok büyük bir şans tek ders sınav hakkı da vermiyorlardı empati yapıp düşünürsek 1 ders için 1 sene beklemek çok çok üzücü bir durumdur ben tek dersten kalan arkadaşlarım ve yakınım için çok üzülüyordum bu hakkı vermezler gibime geliyordu çok şükür bu hakkı verdiler |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Alıntı:
üç dört dersi olanlar için de dua inşallah gülümseyen000 evet000 :) |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Sadece küsürat olarak İnkılaptan kalarak mezun olamayan bi aöflü olarak çok sevindim :) inşallah bu tek dersi de vererek kurtuluruz. |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Başka 3.dönem inkılaptan kalan arkadaşlar varsa temmuzdaki sınava kadar çalışma programı yapabiliriz inşallah.. |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! özellikle girmedim forma bir gün ki...gelişmelerden kesin olarak emin olurum dedim...rabbim hepinizden razı olsun.çok sevindim ve aynı temenni ve duaları bütünleme sıbnavı içinde diliyorujm..sevindim demek bile bencillik şu durumdamahcup000tek dersten madur arkadaşlarımın gözleri aydın(:bütünleme bekleyen arkadaşlarımada duacıyım..heryere imza vermeye devam ediyorum(:eşim buluyor ben imzalıyorum..duacı oan tüm dostlardan rabbim rzı olsun..artık sınava Azerbaycan a giderim herhaldeAğzı-Açık000 |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! 3. dönem Arapçaya çalışmaya başlayayım arkadaşlar..hyyyyy |
|
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! tek ders mağdurları için müthiş bir gelişme elhm inşallah geçmiş yıl sorusu sorarlarda kalma olasılığı olmaz arapçadan. arapça benim için çok zor bi ders olduğundan,böylede dua etmekteyim. göknur sence sorarlarmı geçmiş sorulardan. |
|
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! bende arapça 3 kalanlardanım. hayırlı olsun hepimize inşALLAH çalışayım diyorum ama temelsiz araPÇA 3 e nasıl çalışırım bilmiorum.:))benimde temennim geçmiş soruların sorulmasında: ) hayırlsı... |
SAAT: 16:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.