![]() |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. nursen ablam çok güzel şeyler paylaşmşn bizmle.etkilenmemek elde dgl..tevekkül ancak bu kadar güzel anlatlablrdi...Rabbm hepmzn yar ve yardmcmz olsun... |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Amaç Allah rızası için birseyler yapmak, hedef Peygamber Efendimiz yolunda gitmek birsey olabilirsek ne mutlu bize yok eğer olamazsakta uzmeyelim kendimizi en azından denedim olmadi diye bir cevabimiz olur bos durmadim diyebiliriz (ama inşallah amacimiza ulaşırız Allah'in izniyle) |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Ben duz lise mezunu ilahiyat 1. Sinif bitti yeterlilik sinavina katılabilir miyim ? Bilgisi olan varmi acaba |
Bende sizinle aynı durumdayım ve bu sene kendimi de denemek için kpss ve yeterlilik sınavına katılacağım sizde deneyebilirsiniz. Deneyebilirsiniz diyorum çünkü yeterlilikte tefsir , fıkıh, kelam gibi , mezheplerle ilgili sorular olacaktır. bu sene kendi bilgilerimize de ölçmüş olacağız. Karar sizin.... |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. yeterlilikte hangi kitap iyidir kaç gündür soruyorum pek cvplanmıyo:) yargının varmış iyi midir |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Yapılan araştırmalara göre çocuklar zekalarını babadan değil anneden alırmış. Bayanların okumasından yanayım. Bir anne ne kadar çok okumuş, zeki ve akıllı ise, yetiştirdiği/yetiştireceği çocuklar da o kadar zeki ve akıllı olacaktır... Bu konuda babalar hiç kendilerine pay vermesinler... |
Çocukların yetiştirilmesinde annenin özverisi fazladır. Okumuş ve kendini yetiştirmiş bir anne evladını da topluma hayırlı bir şekilde yetiştirecektir. Hz. Aişe'de zekası ve ilmiyle birçok hanıma öğretmenlik yapmış ve onları yetiştirmiştir. Yorumunuz çok doğru hocam sağolun. |
Babanın da katkısı vardır tabiki ama Genetik olarak zeka geni anneden geliyor |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. yine benim sorum havada kalmış.. yani önemli birşey için olmazsa bu kadar ısrar etmem.. herkes yorum yapıyo.. cvplayan yok:( |
SAAT: 00:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.