![]() |
Arapca-1 kitabinin iceriği deģismiş arkadaslar... aöf burolarindan haber alin ve ekampusten indirebilirsiniz..Burdan da paylasiriz insallah.. Allahin kulu tebrik ederiz..Hayirli olsun... Aklina takilan her turlü soruyu yoneltebilirsin... Kolay gelsin... |
hayırlı olsun allahın kulu allahım mufavvak kılsın inşallah |
Allah razi olsun arkadaslar mihrinqz kitabin icerigi degismis derken arapca kitabini burdan cevirip not almistim |
Alıntı:
|
Kitabin ilk unitesini buradan cevirmistim.bizim arkadaslarbu yeni kitabin daha ayrintili oldugunu soyluyor lise kitabi gibi dediler link paylasmislar bende indirdim kursa da gidersem arapcayi cozerim diger derslerde Allah kerim |
Hayırlı günler.. Üniversitelerde verilen arapça dersleri verimli oluyor mu ? Ortam uygun mu ? Gidenler varsa ve yardımcı olursa sevinirim |
Alıntı:
Örgün okuyan hocalarımız mesajınızı gördüklerinde size yardımcı olacaklardır |
Hosgeldiniz esman kardesim yuzyuze egitimde lisede hocamiz bize kuran ogretmedi sadece ezberleri aldi universitede oyledir universite arapca okumak icin alt yapinizin olmasi gerekiyor zannimca temel bilgileri ogretmezler yinede bir bilene sormak daha garanti olur.0dan arapcayi ogrenmek icin ismek kurslarina basvurabilirsiniz rabbim zihin acikligi versin hepimize/cic/ek/ |
Önlisansda ilk sınavınızı haftasonu hayrlı geçirmenizi dileriz. Heyecanlanmayın ve bilmediğiniz soruları cevaplamayın. Artık 4 yanlış 1 doğru cevabınızı hiç acımadan yok sayacaktır. Aman dikkat :) |
Geçmiş olsun arkadaşlar.nasıl geçti sınav.yorumlarınızı alalım . Allahın kulu geçmiş olsun. Arapça 1 sorularının ünite sonundaki sorulardan geldiği söyleniyor.Genel olarak kolay geçmiştir inşallah |
SAAT: 10:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.