![]() |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Çok teşekkürler Allah razı olsun |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler s.a arkadaşlar ilitamı kazanıp kayıt yaptırmazsak seneye tekrar dgs ye girdiğimizde puan kesintisi oluyor mu ? |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler bir de diploma notum 2.86 istanbul ilitam için kaç net yapmam lazım bilen varsa lütfen |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Benimde bi sorum var dgs için eğitim bilgimi ben mi güncellicem yoksa sistem kendi mi günceller ÖSYM'de duyuru yapılmış son gün 24 Temmuz diye |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Fedra tek bildiğim kontenjanlar az bu sene çok çalışmak lazım ilitam için puanlarda kesin yükselir |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler ben de öyle tahmin ediyorum da ortalama kaç net yapmam gerektiğini bilsem ona göre hareket edeceğim istanbul ilitama taktım bu defada :) bu sene ilitama gitmek istiyor muyum onu da bilmiyorum.. |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler istanbul ilitam okuyan var mı aranızda arkadaşlar kaç net gerekiyor acaba ? |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
|
|
saolun hakkınızı helal edin mihrinaz hocam ya ben cok kararsız kaldım nasip olursa istanbul ilitam istiyorum şimdilik :) hakkımıza hayırlısı.. |
SAAT: 14:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.