Alıntı:
|
nihayet tercih yapıldı sonucu bekliyorum. İlk tercihim örgün, büyük ihtimalle olacak, şimdi gönlüme göre bakıcı bulma zamanı, ufaklıklar için.... Dua ile, hayırlı geceler.. |
Hayırlı olsun azra nur |
Yeni ilitam açan üniversiteler var mı bu yıl |
Benim bilgim yok |
Alıntı:
|
S.Aleyküm. Kararsızım :s Selamun aleyküüm hyyyyy Evveliyetle eski bir forum kurduydum. Burası hoşuma gitti ve işime geldi. Bilcümle hoşgördüm. alkış000 Umarım hayr olur.. Bu sene dgs den 259 puan aldım sıralamam 5478. elhm Şimdi aranızda tecrübeli hocalarım var gördüğüm kadarıyla.Bu akşam da tercihlerin son günü. Kısaca vaziyetimi arzuhal edip sizlerden ilitam hakkında tavsiyeler rica RcA* ediyorum. ltfn52 Ankarada ikamet ediyorum. İmamlık vazifesindeyim. çay-kahve000 Evliyim 2 çocuk var. Lpg li 1.3 arabam da var (ulaşım açısından gülümseyen000 ) Hafızım elhm (en azından ilitamlardaki mesul olunan sureleri çok iyi biliyorum :):) ) Osmanlıcam kifayetlidir. evet000 İlkokuldan itibaren açık eğitime devam ettim o sebepten literatürleri pek bilmem. Aöf ilahiyat önlisans a hangisi daha benziyorsa o tercihimdir. Şimdi yöneltmek istediğim sualler şu şekilde: -259 puanla omü ve atauzem 1.tercihte büyük ihtimal gelirmi? - Erzurum ve Samsun arasında hangisini tercih etmem daha iyi olur benim için? veya tavsiye edeceğiniz diğer ilitamlar varmı? -Ders yönünden Hangisini tavsiye edersiniz? -Ulaşım iletişim babından hangisi daha tercih edilir? -İkisinde de vizeler online galiba. Online olarak imtihan (sınav) nasıl olunuyor bana uyar mı? ( çocuklardan rahat yok mahcup000 ) internet kesintisi olduğunda falan nasıl oluyor gülümseyen000 hiçbir bilgim yok. online sınav olunca kopya çekilmez mi gülümseyen000 - Şimdiden cevaplarınız için şükranlarımı sunuyorum. c* czk* czk* |
Ulaşım açısından yakını secin hocam Araba ile gidersen çok masrafli olur Hafız olman senin için artı Ezber için çok bir çaba süre harcamiyacaksin Online Dersler için sınırsız internet almalısın Sınav online evet gruplardan olursan birlikte yardımlaşılıyor |
Alıntı:
Önceliginiz yakinlik olsun...hafızsınız samsun cok zorlamaz sizi.samsunun en zor dersi kuran zaten...vurgulu yavaş okumaya dikkat ederseniz geçersiniz.. Çocuklarla zor ama herkes cocuklarıyla yapti bu işi...internet kesintisi durumunda Telefonlar devreye giriyor..vizenin yüzde 30u etken ne kadar kopya cekip 100 alsanizda finalde 50 almaniz gerekiyor... zaten samsunda vizesinden 100 almak bile marifet:) kolaylıklar diliyorum tekrar hoşgeldiniz... |
arkadaşlar omü'de vizeler okulda olacağına göre yine test usulü mü olur yoksa klasik usül mü olur fikriniz var mı |
Alıntı:
|
acaba tercihlerimizin sonuçları ne zaman açıklanır?sürekli bir bekleyiş..... |
Ben de heyecanla bekliyorum İnşallah hayırlı yerler çıkar size |
Kazandığınız ilitamları alalım arkadaşlarsfhfgshsfhsghkayıt için yardımcı olacağız daha:)hayirlı olsun herkese sonuçlar |
Dicle ilitam yarın kayıt yaptırmayı düşünüyorum |
Fırat ilitam geldi bize de.. 259.21380 puanla 4.tercihten. Samsun'da akraba vardı, erzurum da arkadaş vardı şimdi elazığda kimi bulacağım benim evrakları teslim etmesi için :( |
Sakarya yi kazanan yok mu arkadaşlar.burdaki sakarya ders çalışma bölümünden istişare edebiliriz gelecek günlerde dersleri inş. |
nazlı face gruplarına katılabilirsin eşim dersim için face e izin verdi okul bitince face i ben kapatmak istedim kapattım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Esselamu aleyküm, Tek tercih (Sivas İlitam) , Sivas ilitam'a yerleşen kardeşlerimiz varsa iletişime geçebiliriz... |
Alıntı:
|
dgs kayıt Arkadaşlar bende Erzurum ilitam kazandım.Kayıt için hangi belgeler isteniyor.Bir de ilk önce ön kayıt mı yaptıracağız. |
ilitam Önlisans diplomasının aslı gibidir fotokopisi veya noter onaylı fotokopisi isteniyor heralde.Bu aslı gibidir fotokopisi nasıl oluyor arkadaşlar acil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kayıt için gerekenler, bildiklerim; 1-Önlisans diploma fotokopisi aslı gibidir onaylı 2-Kimlik forokopisi üzerinde adres bilgileri ve tel yazılacak 3-Resim (kaç adet unutttum ama sanırım 2-4 arası) 4-Askerlik durum belgesi 5-Yerleşme sonuç belgesi ( Kayıt için bizzat gidilecek veya tanıdık birine evraklar kargo ile gönderilip o kişi sizin adınıza kaydınızı yapabilir.) |
ilitam teşekkürler hocam. |
Selamun aleykum arkadaslar.Kazanan arkadaslara hayirli olsun insaallah.Bende inönü ilitami kazandim. Ilitamlarda da ön kayit yapiliyor.Ben bugün ön kayitimi yaptim ve asil kayiti da vekalet ile yaptiracagim. Kayit bilgilerinde diplomanin aslinin istendigi yaziyor ve ben üniversiteyi arayip diplomanin onayli fotokobisini gönderebilirmiyim diye sordum.Hayir asli olmasi gerekiyor dediler. inönü ilitama kayit yaptirip da diplomanin onayli fotokobisini veren varmi? |
Alıntı:
eğer sen dhbt sınavından iyi puan alırım hocalığa başvurarım diyorsan elinde fotokopiler dursun biz de fotokopi çektirdik geçici mezuniyet belgesini sivasdan bir arkadaş adreslere gönderdi o zaman önlisans diplomasının aslını da veriyorlar sen önlisans diploması fotokopisine aslı gibidir diye yaptır bu arada hayırlı olsun allah muvaffak eylesin |
ilk tercihim olan atauzem e yerleştim. kazanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. |
Esselamu aleyküm bende sakarya ilitama kaydını yaptırdım çok şükür.üniversitenin fotokopi çekilen yerde notlar var mı diye sordum ve songül ablanın notlarını çekip veriyorlar. Songül Balcı mi dedim evet ta kendisi dediler |
Aleyküm selam Allah razı olsun Songül abladan allah ona da her anında yardım eylesin sıkıntılarindan kurtarsin Aof de yer etti Sakarya ilitamda da emeğini esirgememis maşallah subhanallah |
Alıntı:
|
Alıntı:
ilitamlar bunlarla dolu..bilgiyi paylaşmak istemeyen,kendine saklayanlarla dolu yani..omu de çok paylaşımcı bir okul..hakikaten her türlü bilgi paylaşılıyor,kimseden esirgenmiyordu ama,notlarını vermek için hesap numarası verenler,kimseye vermeyin diyenler..neler neler.. songül ablanın bir güne birgün bunlarda benimdi,millet almış dediğini duymadım.tek amacı Allah rızası..ne kadar çok kişiye ulşaırsa o kadar mutlu..Rabbim darda koymasın,gönlüne göre versin herşeyi...dünyadada ahirettede ecrini versin...c*hayırlı olsun nazlı..makbergülüde bugün yaptırmış kaydını..herkese hayırlı olsun |
entrika birbirinin kuyusunu kazananları bilgi kaçıran paylaşmak istemeyen yüze dost arkadan iş çevirenleri ben ilitamda tanıdım ama gerçekten allah rızasını gözeten emeğini esirgemeyen kişilere de rastladım |
Alıntı:
|
Ecmain Rica ederim |
Alıntı:
|
SAAT: 02:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.