![]() |
formasyona gerek yokmus!!! Selamun Aleyküm Malum öğretmen atamaları sonuçlandı bugün Ve ben az önce okudum ki; ++İLAHİYAT MEZUNLARI FORMASYONSUZ ATANMIŞLAR++ Üstelik puanlar 52ye kadar düşmüşAğzı-Açık000 ben böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum Bu konuda bir fikri ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum Ama ben çokkk sevindim bu duruma Ne de olsa, hepimiz soruyorduk, Formasyon nasıl olacak 4. Sınıfta fark dersleri olarak mi alacağız, Yoksa okulu bitirince mi alacağız diye... Kısacası müjde vermek istedim, şu anda İlitamlı olan Ya da İlitam düşünen forum üyelerine... Gözümüz aydın! Selametle kalın |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! branş minumum puan atanan başvuran Din Kült. ve Ahl.Bil. 60,19397 3.376 5.312 2-İ.H.L. Meslek Dersleri 50,10301 547 664 3- İ.H.L. Meslek Dersleri 50,09842 312 511 nihal senin dediğin tablo 2 ve 3 teki atamalar mı acaba çünkü dikab için formasyon şartı aranıyor hatta ayrıca sınava giriyoruz alan+öğretmenlik yeterlilik diye.. |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! Az önce baktım ıhl ler formasyonsuz atanmış öyle yazıyor Dkab bu durumun dışında mı bilmiyorum Onunla ilgili olumlu ya da olumsuz birşey yazmışlar |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! Formasyon nedir acaba |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! Alıntı:
“Pedagojik Formasyon” eğitimi. Öğretim metodlarının doğru bir şekilde kullanılması olarak da açıklanabilir. |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! hiç zannetmiyorum formasyonsuz atanancaklarını ama ösym yani olabilirde |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! Alıntı:
|
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! bende anlamadım ne oldu böyle formasyon olmadan atanmalarına çok şaşırdım düşünceli000 dün lisans ilahıyat mezunu olmayı ne çook istedim tahmın bile edemezsiniz Ağzı-Açık000 |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! nihal senin söylediğin alan ihl ''meslek dersleri''.onun hakkında pek bilgim yok ama şuanda atanan 3 bin küsür öğretmen adayı zaten alan ve öğretmenlik yeterlilik sınavına giriyor.dolayısıyla bu sınava formasyonsuz ilahiyat mezunları başvuramıyor.hali hazırda dikab den mezun olan öğrenci sayısı fazla olduğundan formasyonsuz öğrenci alımına gidilmez diye düşünüyorum. eğer böyle bir şey de varsa en başta ben itiraz ederim çünkü formasyon alıp o kadar sıkıntıya giren kardeşlerimizin hakkına girmek olur bu.dolayısıyla atamayan öğretmen sayısını da göz önünde bulundurursak böyle bi uygulamaya meb gitmez. yine de hakkımızdan hayırlısı diyelim=)) |
Cevap: formasyona gerek yokmus!!! arkadaşlar netten edindiğim bilgiler formasyonsuz atama olduğu doğrultusunda... yazışmaları aktarıyorum: '--Nasıl yani?? Formasyon olmadan atanmak mı!! Bu bilgi doğru mu?. --arkadaslarim var bugun atanan bu bilgi dogru hocam :) 73 ile agri merkez atandi.. --52 ile van a atananlar olmus --Formasyonu olmayanı neye dayanarak öğretmen olarak atiyorlar ki? --meb sayfasina girin hocam orada detaylari yaziyor o madde kaldirildi..demekki ihtiyac var atiyorlar ? --Benim İlitam mezunu arkadaşlarım var,Şu an formasyon alıyorlar, tercih yapabilmek için... --gündemi takip etmiyorlar sanirim..bu dediğim madde nerdeyse 8-9 ay oluyor kaldirilali.. --Çok ilginç! Bu işin icindeler ama nasıl haberleri olmamış bilemiyorum --hocam bugun benim arkadaslarimdan en az 10 tane kişi formasyonsuz atandilar..demekki detayi kaçirmişlar..' |
SAAT: 22:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.