![]() |
ÝÖK'ten İlitam Okuyacak Öğrencileri Şok Eden Haber Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İLİTAM OKUYACAKLARI İLGİLENDİREN BİR HABER ! ARTIK DİPLOMALARDA LİSANS DEĞİL UZAKTAN EĞİTİM İBARESİ YER ALACAK YÖK YENİ ALDIĞI KARARI ÜNİVERSİTELERE GÖNDERMİŞ.YENİ YÖNETMELİĞİN BİR HAK KAYBINA YOL AÇIP- AÇMAYACAĞINI BİLMİYORUZ. ALINTI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Diplomalarda artik lisans mezunu değil uzaktan eğotim mezunu ibaresi olacak.Haberle ilgili detayları bilgileri sizlerle.paylasicaz insallah:) |
Bu sene kazanıp okuyanlar içinde geçerlimidir, yoksa seneye kazananipta girecekleri mi kapsayacak bilemiyoruz.Örgün okuyanlar için böyle bir endişe yok.İlitam okuyanlar için bu duyuru. |
diplomalarda öyle yazarsa ösym düzenleme yapıp ilitamlıların meb ve diyanete başvurusunu sağlayabilir tam tersi de olabilir aöf edebiyat sosyoloji okul öncesi öğretmenliği gibi bölümlerini bitiren öğretmen olabiliyordu aöf tümden açıktan eğitim ama son yıllarda aöf bazı bölümlere öğretmen olma engeli koydu diye biliyorum ilitama verilen kontenjanlar fen edebiyat fakultesi eğitim fakultesi mezunları o kadar çok ki ihtiyaca göre kontenjan açılsaydı bu kadar yığılma olmazdı |
Ösym ne yapmak istiyor bilinmiyor tabiki.Ama örgün eğitimi teşvik ettiği açık.Örgünlerin hezeyanları meyvesini vermişe benziyor:) Ilitamların puanı örgün eğitimden yüksek. Hersey anlık değişiyor.Yetişmek zor.Haklar konusinda neler bekliyor bilemiyoruz Lisans ibaresi yada uzaktan eğitim ibaresiyle. Haber resmi olarak yayinladı..Detayları yorumlarıda takipteyiz.Dgs hazirlıgindaki çogu ogrencinin modu düşmüş vaziyette. |
Bu durumda ilitam okuyan öğrenciler din kültürü öğretmeni olabilirler mi |
Alıntı:
|
Şuan okumuyor um ama okuyacağım düşünüyorum eğer ki o hak veya eşitlik devam ederse |
Diplomalarda UZAKTAN EĞİTİM YAZILMASIN.Aşağıdaki metni tüm arkadaşlarımızın Bimer ve Cimere göndermeleri gerekmektedir. GÖNDERİLECEK METİN: Yükseköğretim Kurulu'nun 30.03.2017 tarihli almış olduğu genel kurul toplantısı kararı gereğince uzaktan eğitim öğrencilerinin mezuniyet diplomasında uzaktan eğitim öğrencisi olduklarına dair ibarenin yer almasına karar verilmiştir. Mezuniyete sayılı günler kala alelacele alnan bu karar tüm uzaktan eğitim öğrencilerini mağdur edecek çok sığ ve üzerinde çalışılmamış bir karardır. On binlerce uzaktan eğitim öğrencisinin müktesep hakları ihlal edilerek alınan bu kararın en azından mevcut uzaktan eğitim öğrencilerini kapsamaması gerekmektedir. Yıllar öncesinden tüm hayat planlarını "yıllar öncesindeki" yönetmeliklere göre belirleyen öğrencilerin hayatlarını ciddi manada zora sokacak olan bu karardan acilen dönülmelidir. Zira uzaktan eğitim öğrencileri yıllar öncesindeki yönetmeliklere göre tüm hayatlarını belirleyecek şekilde kararlarını vermiştir. YÖK’ün almış olduğu bu kararın mağduriyetleri giderecek şekilde acilen yeniden düzenlenmesini yetkili makamlara arz ederiz. GÖNDERİLECEK YERLER: 1.YER : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2.YER : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BİMER - T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. BİMER.GOV.TR |
Alıntı:
|
SAAT: 13:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.