![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vizeye girilmezse finalde sıkınti olabilir Finalde 50 baraji devam ediyor Derse devamın puan getirecegi söyleniyor ama ben ihtimal vermiyorum Çünki takibi için bir sistem gerekli.... Istanbul uni.den bir arkadasımızın cevabı bunlar(gülçin pehlivan) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar İstanbul İlitamla ilgili çok fazla bilgiler dolaşıyor. Sizler birebir okuyan olarak bilgi verirmisiniz. 1. Arapça zor mu ünitelerdeki cümlelerin haricinde sorular soruluyor mu? 2. Kur'an Ezberleri neler? Artış var mı ezberler de? 3. Kaç puanla CC geliyor özellikle Arapça ve Kur'an derslerinde ? 4. Hocaların tavrı nasıl? Puanım 273 sıralamam 1200 lerde Samsunu mu ilk yazsam İstanbul mu Ankara mı karar veremedim. |
Alıntı:
Arapça zor ama Ahmet Meydan çok güzel anlatıyor,çalışınca oluyor.dedi arkadaşım. Kuran 30.cüz yasin tebareke amme her dönem 4 kadar aşr,dua ayetleri,ve dualar..ezberlerin son halidir...CC önemi değil,50 almazsan finalde önemi yok,kalıyorsun...hocaların bazıları önyargılı bazıları destek..değişiyor(her ilitamda olduğu gibi yani) bunlar en yeni ve kesin bilgiler arkadaşlar..vizenin %40,final%60...değişen bu bilgileri istanbul ilitam bölümünede yazıcam inşallah..BİLGİ BİZDEN KARAR SİZDENevet000 |
Sivasda sınıf arkadaşım %10 luk vize sınavı geçersiz oldu sistemden kaynaklı Çok sorun yaşadı yaz okulunda o dersi verdi Ben küçük bebek 1. Sınıfa giden oğlum ve esimle gittim Ben neden böyle hesap yapıyorsunuz anlamıyorum belki bütünleme olacak yaz okulu olacak mecbur gidilip gelinecek |
Alıntı:
şimdi tecrübelerimizi aktarıyoruz,eğrisi doğrusu neyse..eh kazanan arkadaşlarda bizim önerilerimizi dikkate alarak,doğru tercih yaparlar inşallah.. seninde dediğin gibi göknur,ilitam okumak her halükarda zaten zor..en azından ilitamlarla ilgili kesin bilgileri elimizden geldiğince verelimde herkes kararını ona göre verip,tercihlerini şekillendirsin...illaki final büt tek ders yaz okulu bunlarıda göz önünde bulundurarark,zora talip oldu kazananlar zaten...Rabbim herkesin yolunu açık etsin.herşeyi göz önünde bulundurarrak doğru tercihlerle istediğiniz ilitamı nasibeylesin... |
Burada geçme notunun 70 olduğunu duydum? Doğru mudur? |
Alıntı:
|
ilitamlar hakkında genel bilgiler İSTANBUL İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Dersler uzaktan egitim sadece final sınavında okulda olunması gerekiyor. *Yüzyüze egitim zorunlu değil. * Vizeler yüzyüze universitede yapılmaktadır *Kur'an-ı kerim vize test üsulü finalde mülakat şeklinde oluyor.Ezberde 30. cüz mealle birlikte isteniyor. * Dönem harcı 763,5 tl dir. * Ödev hazırlama yoktur. *vizenin %40,final%60 ortalamanız belirlenmektedir. İlitam Programında mutlak sistem değil bağıl (çan) sistem uygulanmaktadır.Geçme notu 50 'dir. * Ders materyalleri pdf olarak sunuluyor.Kitap verilmiyor çıktı alıyorsunuz. *1.donem: Yasin tebareke ,amenerrasulu ,levenzelna, fezkuruni,duhadan asagisi 2.donem Fussilet suresi 30-36, Fetih Suresi, Rahman Suresi, Buruc Leyl arasi 3.donem a. Rûm 20-24 . ayetler (ومن ايتاه أن خلقكم من تراب ) b. Ahzâb, 21-26 (لقد كان لكم في رسول الله اسوة حسنة ) c. Âl-i İmrân, 16-20. ayetler (الذين يقولون ربنا إننا آمنا فاغفر لينا) Hucurat Suresi İnşikâk-Nebe Sureleri Arası 4.donem: Ezberlerin genel tekrari (Bunlara ek olarak her donem kultur ayeti kapsaminda ezberler de var bide abdest dualari vs) *4.sınıf ders sayısı 2016-2017 eğitim döneminde 7 den 10 a yükseltilmiştir *Örgün düsünenlere bazı derslerden muafiyet için,sene başında muafiyet sınavı yapılmaktadır.sınavı geçenler hazırlık okumadan 2 yıl da bitiriyorlar...diğer derslerden muafiyet için dilekće vermeniz gerekiyor.. |
İstanbul ilitam için en güncel bilgilerdir... |
10 ders mi ? Yemeyelim içmeyelim ders çalışalım yani bu mudur ey İstanbul University !!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
istanbul üniversitesine dair bütün endişelerimiz bitti galiba '))))hazırız yanievet000 |
ders Üyemizden Alıntı Alıntı:
|
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz okulumuza :) |
@ders [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ders kitaplarının pdf hali, slaytlar, canlı derslerin arşivi, haftalık canlı ders programına ulaşabilirsiniz. |
1 .sayfada ki link hata veriyor :( |
Ilk link hata veriyor Ama derslerin olduğu mesajda birine tıkladım iniyor |
Mehmet okuyan hocamı giriyor İstanbul ilitam da derslere? |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Kayıt tarihleri hakkında duyuru [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapılacaktır. İstenen evraklar ve kayıt tarihleri bir iki gün içerisinde açıklanır. Kayıt tarihleri açıklandıktan sonra aksis üzerinden online kaydınızı gerçekleştirip harç ücretinizi yatıracaksınız. Harcınızı yatırdıktan sonra istenen evraklar ile birlikte fakülteye gelip kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt için gelemeyen öğrenciler noterden onaylı vekalet ile başka birine kesin kaydını yaptırabilir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kayit için gerekli evraklar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cumhuriyet ilitamda okuyorum İstanbul İlitama geçiş için iki şarttan biri yeterliymis 80 üstü ortalama ya da DGS puanının yeterli olması benim ortalamam 80 üstü acaba İstanbul ilitama gecsem mi diyedusunuyorum İstanbul ilitamin genel özelliklerini avantaj ve dezavantajlarini paylaşabilir misiniz ? |
SAAT: 20:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.