www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Medineweb,Al Tarihi: 01 Austos 2014 (16:03), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2020 (01:06). Konuya 187 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:111 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() Alnt:
arapa ile ilgili vard onun cevaplar yok sanyordum ama biraz sayfay ilerletince var onu ben face'de yaynlayabilirim | |
![]() |
![]() | Mesaj No:112 | |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]() yaayabiliyor...vize hepimiz iin,snavlara girmemizinde verdii skntlarla geti.. finllere daha iyi hazrlandn,sistemide anlayp,kavradn grnce ,daha rahatlyor insan.. benim iin aynen byle oldu..daha verimli finallee hazrlanyorum..birde dhbt olaynda teleyince , daha rahatladm herhalde..endielendiin gibi olmadn greceksin inan. ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:113 | |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]() hi skmayalm canmz arkadalar..ne sitem,ne isyan..biz istedik ,rabbim verdi.. bundan tesi yok..eksiklerimizi tamamlayan rabbime krler olsun ki,kreleceimiz noktada , bize ilmini nasipetti..birbirimizle tanmamz,gnl ba kurmamz,allah rzas iin muhabbet ettiimiz, skntlarmz paylaarak,hafifleyebleceimiz,bir forumda biraraya gelmemizi ve seviyeli kaliteli, dedikodusu,gybeti olmayan bir birliktelik nasipetti...urda birbiriizle paylatmz istiareyi hangi arkadamzla yapabiliyoruz..skntdan patlayp,,aman neyse bover,szlerine muhatap oluyoruz sadece... bizbirbirimizi anlyor ve dua ediyoruz..iyiki u dnya hengamesinin iini ,byle gzelliklerle doldurmay, rabbim nasibetti bize..evvel allah hepsiyel baedebileceimizi,gcmz ,aklmz gsterdi rabbim bize.. kr iin daha iyi bir bahane yok bencede ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:114 | |
Durumu: ![]() Medine No : 24898 yelik T.:
16 Ocak 2013 | ![]() Alnt:
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:115 |
Durumu: ![]() Medine No : 24898 yelik T.:
16 Ocak 2013 | ![]()
Arkadalar artk pek aktif olamyorum ama buradaki gnlerim sayesinde u anda olduum yerdeyim hepinizi ve buradaki alma ortamn ok zledim umarm herkes iyidir ben ise arapa maduruyum buna kr ok zor bir dnem atlattm 1 arapadan kaldm Bu arada mehmet akif yani gknur aradamla tantm ok mutluoldum buradaki 2 yldan sonra ayn snftayzhepinize selamlar duanzda hatrlarsanz ok sevinirim selametle
|
![]() |
![]() | Mesaj No:116 |
![]() Yaz okulunda almas dnlen dersler Duyuru Balang Tarihi : 15.05.2015 - Duyuru Biti Tarihi : 20.06.2015 LTAM PROGRAMI Kodu Dersin Ad K retim Eleman LTM4011 slam Tarihi II 2 Prof. Dr. Ali AKSU LTM3012 slam Tarihi I 4 Prof. Dr. Ali AKSU LTM4003 Tefsir Metinleri I 4 Prof. Dr. Hasan KESKN/Prof. Dr. . Faruk YAVUZ LTM4006 Tefsir Metinleri II 4 Prof. Dr. Hasan KESKN/Prof. Dr. . Faruk YAVUZ LTM4019 Tasavvuf I 2 Prof. Dr. Kadir ZKSE LTM4010 Tasavvuf II 2 Prof. Dr. Kadir ZKSE LTM3003 Arapa I 4 Prof. Dr. M. Ali MEK/Yrd. Do. Dr. Mustafa KAYAPINAR LTM3004 Arapa II 4 Prof. Dr. M. Ali MEK/Yrd. Do. Dr. Mustafa KAYAPINAR LTM3005 Fkh Usul 2 Prof. Dr. Hakk AYDIN/Yrd. Do. Dr. Halis DEMR LTM4005 slam Hukuku II 2 Prof. Dr. Hakk AYDIN/Yrd. Do. Dr. Halis DEMR LTM3006 slam Hukuku I 4 Prof. Dr. Hakk AYDIN/Yrd. Do. Dr. Halis DEMR LTM3007 Sistematik Kelam I 2 Prof. Dr. Mehmet BAKTIR LTM3016 Sistematik Kelam II 2 Prof. Dr. Mehmet BAKTIR LTM3014 Trkiyede Alevilik-Bekta. 2 Prof. Dr. Metin BOZKU/Do. Dr. Ali AVCU | |
![]() |
![]() | Mesaj No:117 |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 yelik T.:
25 Nisan 2013 | ![]()
Bizim univ.de ilk defa bu yil yaz okulu acilacak Hangi ders ne zaman olacak hicbir bilgi yok suan:( |
![]() |
![]() | Mesaj No:118 |
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:120 |
![]() Hamdolsun cok iyim;)) Alttan 3 dersim kaldi ama cok sukur bende 4.sinif oldum;)) Sen napuosun seneye de tek donem 8 ders mi yine. atauzem kolay ama gecmis yillara oranla cikmis soru olayi az.kur an sinavi benim gibi alan disi olanlar icin zor.arapcada zor. ilitamlarin kontenjani dustu sanirim 254 lerde kapanan yerler 258 lerde kapatir.ben gecen sene hic istememe ragmen hamdolsun iyi ki girmisim sinava diyorum...biliyosun benim icin surpriz bi sonuctu...Rabb im yardimcimiz olsun insaallah. 4.sinifta da tefsir ve hadis metinleri benim gibi alan disi olanlari zorluycak gibi...sizde hangi dersler zordu.bu sene yeni kazananlarin aklinda bulunsun.. Bizim arapca fikih islam hukuku zor genelde... Ama herseye ragmen cok mutluyum.istedigim bolumden seneye mezun olucam insaallah... Seni uzun suredir gormuyordum aktif konusacagimiz konular birikince boyle destan yazdimm ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sakarya nv ilitam rencileri ders alma blm | Medineweb | SAKARYA litam | 12 | 05 Aralk 2019 15:50 |
NUZEM rencileri ders alma blm | Medineweb | MALATYA NN litam | 207 | 03 Kasm 2019 15:46 |
STANBUL LTAM rencileri ders alma blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 66 | 23 Ocak 2018 19:21 |
Dicle nv.ilitam rencileri ders alma blm | Medineweb | DCLE litam | 19 | 13 Ocak 2017 19:12 |
Frat nv.ilitam rencileri ders alma blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 9 | 18 Ekim 2016 00:28 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|