![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO* kardeşim Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
sınav geçti ama inşallah bizde geçmişizdir.... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü farz namazlar faite -koyun keçi artığı temiz temizleyici -koyun 202 koyuna 2 koyun zekat verilir. -gamus yemin keffaret yok -ıskatı salat keffareti -ibranice -kefeni kifaye izar lifafe başörtü -skr |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 62. hangisi pegamber sav tarafindan lagv edilen cahiliye devri kurumu degildir. a.liva b.einne c.sidane d.nedve şu sorununcevabıne olacaktı ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar 2013 17 mart yeterlilik sınavında imam garipten daha çok medrese modeli damgasını vurdu |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sorular gerçekten zordu,bitek ben deilmişim zorlanan nette bundan sonra sınavların 2 senede 1 yapılcağı söyleniliyo doğrumudur bilgisi olan varmı? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar c* herkes sorulan sorulardan memnun değil gbi düşünceli000 sınava girmemekle iyi ettim galiba yada kendimi avutuyorum işte mahcup000 neyse arkadaşlar üzülmeyin c* gün boyu dualarım sizinleydi c* inşaAllah beklediğinizden iyi gelir c* |
|
yani hala duaya ihtiyacımız var....(: sınava girseydin kendini denemiş olurdun... ama çalışamayıp sonucun kötü olsaydı motivasyonun düşerdi aöf sınavlarına iyi hazırlanamazdın(bence)... duaların için ben kendi adıma çok çok teşekkür ederim....(: allah razı olsun rabbim dua edenlere daha çok yardım etsin....(: |
c |
SAAT: 04:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.