www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi asl,Al Tarihi: 20 Aralk 2011 (00:26), Konuya Son Cevap : 19 Austos 2021 (07:18). Konuya 872 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 14629 yelik T.:
18 Kasm 2011 | ![]() Diyanetin sitesinden baktm. Haziranda szl mlakat olacakm.
__________________ Ve Hayat... Herseye Ramen Deil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 15138 yelik T.:
08 Aralk 2011 | ![]() Ravzam hangi birine alaym ardm bir yerde ilahiyat dersleri bir yerde arapa dersi bir yerde yeterlilik bir yerde ocuklar imdi biri gene alyor Allahm ok mu ikayet ediyorum acaba yeterlilie bir kere girdim bir daha o stresi ekebilirmiyim bilmiyorum of yarabbim sen bize yardm et
__________________ @@@EY NEFSM SEN DE BR GN LECEKSN@@@ |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
18 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]()
__________________ Ve Hayat... Herseye Ramen Deil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 yelik T.:
13 Aralk 2011 | ![]() ravzam haziranda szl mlakat olavaksa atama nasl yaplacak nk kpss eyllde sanrsam kpss puan olmadan atanlmaz ki dnceli000talibetn ablam bence pozitif bakn biraz herey yolunda gidiyo btn dersler senden korksun yaw ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ''onlar sanyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 | |
18 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
__________________ Ve Hayat... Herseye Ramen Deil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
13 Aralk 2011 | ![]() hmm tamam canm bi aratralm bakalmm inallah kpss olmadan atama olmaz uzgn
__________________ ''onlar sanyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
13 Aralk 2011 | ![]()
baktm bende imdi ravzam hakkaten diyanetin snav takviminde mart yazl snav hazirandada szl senin kpss puann varm ravzam girmimiydin snava?
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
18 Kasm 2011 | ![]() Yok canm girmedim . Kpss'i olanlara zaten ayr bi snav yaplcakm diye biliyorum.
__________________ Ve Hayat... Herseye Ramen Deil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
13 Aralk 2011 | ![]()
nasl yani ?
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
DHBT stiare blm | Medineweb | DHBT-stiare/Sohbet Alan | 873 | 30 Eyll 2023 20:04 |
KPSS istiare blm | JAZAR | KPSS stiare/Sohbet | 553 | 24 Ekim 2020 17:19 |
Dhbt Fkh Deneme Snav | nuren35 | Fkh | 0 | 07 Ekim 2018 18:26 |
ERZURUM LTAM (Atauzem)rencileri ders alma ve istiare blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 40 | 09 ubat 2018 01:15 |
DHBT soru-cevap blm | Medineweb | DHBT-Hazrlk/Notlar/zetler | 451 | 20 Kasm 2016 14:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|